Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "JAIKs Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

JAIKs Nyheter


2018-12-01

The Dome - JAIK bjöd de barn och ungdomar som haft möjlighet och valt att hjälpa till vid Midsommarfirandet i Jädraås, som parkeringsvakter vid Ockelbo Marknadsdagarna och vid Julskyltningen i Jädraås till The Dome med ett stort tack!! Vi hoppas ännu fler kan bidra nästa år och sedan göra något roligt tillsammans!!

____________________________________________________________________

2018-11-03

JAIK efterfrågade i förra Bybladet ledare till barnens vinteraktiviteter. Intresse skulle anmälas senast den 1 november. Tyvärr har inga intresserade anmält sig och det innebär att, som det ser ut just nu, det inte blir några barnaktiviteter på JAIK-vallen denna vinter. Vi vill upprepa att det finns stöd att få och att man inte behöver ha några särskilda förkunskaper. Viktigast är att man har ett intresse för att barn ska ha roligt och röra på sig. Det finns mängder av material att använda och bidrag finns att använda till utflykter mm.

_________________________________________________________________________________

 

2018-10-16:

Ikväll var alla kända gymmare på JAIK-vallen inbjudna för att diskutera utveckling av gymverksamheten. De som medverkade plus styrelsen kom fram till en del åtgärder och förbättringar som är intressanta. Det finns alltså en plan framåt. Vill du göra din röst hörd, veta vad som pågår och/eller har tips och åsikter är det viktigt att du hör av dig till oss! OBS!! Ni vet väl att ni kan använda friskvårdsbidrag genom Wellnet på JAIK?

_____________________________________________________________

2018-06-04

I år har det hittills varit extra tacksamt med uthyrningarna av stugorna på JAIK-vallen. Många nya gäster har hittat hit och de tycker våra stugor är jättebra och att det är så trevligt att husera i gamla klubbstugan. Vi får positiva kommentarer om att det är en så fin anläggning, att byn är mysig och att naturen är härlig. Gästerna gillar också våra priser.

Vi är givetvis jätteglada och nöjda över detta!

Helt enkelt en perfekt anläggning för läger och andra arrangemang!

WebMaster 2018-06-04

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Jädraås Allmänna IK
Gammelboningsvägen 22
81691 Jädraås

Kontakt:
Tel: 0727255158
E-post: jaik1927@gmail.com

Se all info