Hoppa till sidans innehåll

Hälsa


Att vi tänker på hälsa och friskvård borde ju inte vara en nyhet som den idrottsförening vi är. På den här sidan så vill vi kunna hjälpa dig att hitta rätt när det kommer till att ta hand om dig utanför fotbollsplanen och vår verksamhet.

 

Alla medlemmar som deltar i Järlas aktiviteter är försäkrade via Folksams idrottsförsäkring, K60000 - Fotbollens lagförsäkring. Om man blir skadad i samband med träning/match på väg till eller från träning/match så anmäl det till 0771-960 960. Även förälder som har ett föreningsuppdrag, som t ex att köra barnen till match (behöver alltså inte vara ledare), har försäkringsskydd.

 

Tänk på att ni som aktiva äter ordentligt! Viktigt är att man inte hoppar över något mål under dagen, det gör att din prestation så väl i skolan som på fotbollsplanen blir sämre! Vi tränar för att bli bättre och då måste vi ge kroppen rätt förutsättningar. Mat, Vätska och Vila tillsammans med Träning gör att man utvecklar sig i rätt riktning dvs framåt! www.uppladdningen.nu här hittar ni tips och recept för en aktiv fritid och vardag!

 

www.vardguiden.se är en sajt där ni kan hitta allt om hur man tar hand om allt från skrubbsår till halsont.

 

 

Uppdaterad: 25 MAJ 2012 11:22 Skribent: Catharina Conrad

 

  stadium_nylogga1

puma_black

Maxi_Hemsida

 Bygg Ole i Skvaltan

Nacka Värmdö Posten

Postadress:
Järla IF FK - Fotboll
Box 2010
13102 Nacka

Kontakt:
Tel: 087167643
Fax: 087166359
E-post: This is a mailto link

Se all info