Hoppa till sidans innehåll

Fotbollsskola


2013 knattefotboll avslutad!

Nu är det vinteruppehåll för de allra yngsta lirarna i föreningen.

Under april 2014 drar vi igång igen. Anmälan gör ni genom anmälningslänk längre ned. 

 

Varje år har vi fotbollsskola för de yngsta lirarna. De som år 2014 är 6 och 7 år (födda 07 och 08). Vi håller med vårt förbund om att vi inte ska börja tidigare - det finns så mycket annat som drar, speciellt att få leka. Leken är bland det viktigaste som finns i ett barns liv! Du som är född senare får vänta tills det år du fyller 6! Det kan också vara väldigt svårt, även om man är jätte fotbollsintresserad, att låta bli att springa runt och leka kull och istället orka fokusera under 60 minuter när man är yngre.

 

Vi spelar traditionsenligt på tisdagar mellan klockan 17 - 18 på Nacka IP konstgräs.

Vi kör tjejer och killar på separata ytor. Rätt eller fel - men så gör vi?! Vi har testat att köra ihop och det fungerade av olika anledningar inte. Är du intresserad av att veta varför så hör gärna av dig. Vi åldersindelar barnen så att dom som är 7 år är tillsammans och dom som är 6 år är tillsammans. Vet man att kompisen också ska vara med ange i anmälan att NI vill vara tillsammans så försöker vi lösa det på bästa sätt.

 

Ledare för fotbollsskolan är våra äldre ungdomslagsspelare. Det här gör att de yngre redan från början får "idoler" inom föreningen.

 

På hösten det år man fyller 7 år (07or 2014) lämnar man fotbollsskolan för att starta egen lagverksamhet. Då tar föräldrar över ledarskapet från våra spelare. Så föräldrar - var gärna aktiva redan i fotbollsskolan och ta det som "prao"-tid inför din egna framtida tränarkarriär!

 

Ta med en kompis, sätt på dig bra skor, gärna benskydd om du har och ta med en vattenflaska! Vi vill gärna träffa dig!!

 

Terminsavgiften är för HT-13 var 500 kr och 2014 avgifter beslutas på årsmötet. Terminsavgifterna betalas in på Järlas plusgirokonto 67 51 55-6

 

  

VIKTIG INFORMATION:

Lite praktiskt på plats: Nere vid planen finns anslagstavlor med barnens namn, det är av största VIKT att ditt barn blir avprickat där och det är den medföljande vuxna som gör det här. Ledaren för varje grupp gör också ett upprop men det är på de stora tavlorna som ni som vuxna ser vilken grupp barnet är i och här finns även annan information som är viktig. Det är förreningens kommunikationsvägg till er föräldrar.

Barnen kommer att vara med "sin" ledare varje gång, i så stor utsträckning som möjligt, vilket också gör det lättare, de vet direkt till vem de ska gå. Det är OK att byta grupp om bästa kompisen är i den andra gruppen, under förutsättning att den gruppen inte blir för stor! Kolla alltid med kansliet om det är OK innan ni flyttar över.

De första gångerna är det helt OK för mamma och pappa att vara nära men allt eftersom så ber vi er att ni tar ett steg tillbaka och lämnar planens yta för att ge plats åt spel, men självfallet stannar ni kvar på IP utifall något händer, då är det mamma eller pappa eller annan nära vuxen som ska vara framme och hjälpa. Det är alltså inte OK att "smita" till Nacka Forum eller Ica under den här timmen. Om något händer så ska ni finnas där! Anledningen? Om ett barn gör sig illa och ledaren ska ta hand om barnet så blir många andra barn utan ledare. Det är dessutom du som förälder som känner ditt barn bäst och kan trösta och ge ditt barn den trygghet som han/hon behöver när det gör som ondast. Vi hoppas att ni respekterar detta! 

Har ni frågor så hör ni av er till oss på kansliet 08-716 76 43, 072-176 72 09 eller This is a mailto link

 

Anmälan gör du på följande länk anmälningsformulär eller

till: This is a mailto link  och då medföljande uppgifter:

Namn:

Adress:

Postadress:

Fullständigt personnummer:

Förälders namn:

Förälders mobil:

Förälders e-post:

Förälders namn:

Förälders mobil:

Förälders e-post:

ev övrig info (tex kompis man vill vara med):

 

VÄLKOMNA!

 

Om ni är intresserade av att se hur det har sett ut tidigare år är ni välkomna att läsa mer här: Fotbollsskolan och Sommarfotbollsskolan!

Det finns inget album kopplat till denna sida.
 
 

 

  stadium_nylogga1

puma_black

Maxi_Hemsida

 Bygg Ole i Skvaltan

Nacka Värmdö Posten

Postadress:
Järla IF FK - Fotboll
Box 2010
13102 Nacka

Kontakt:
Tel: 087167643
Fax: 087166359
E-post: This is a mailto link

Se all info