Hoppa till sidans innehåll

Decimerat JV förlorade

11 SEP 2021 20:28
  • Skapad: 11 SEP 2021 20:28

Det var Skuttunge SK:s andralag som fick jubla högst på Vittinge IP efter seger mot Järlåsa Vittinge FF med 3-1 (1-1) på lördagen.
Det blev en för svår uppgift för JV som hade över halva laget och stommen i laget är borta.

Både JVi FF och Skuttunge SK:s andralag stod inför dagens match lagen emellan på sex poäng vardera så det var en jämn match att vänta. Den första halvleken var jämn och välspelad. Båda lagen hade svårt att skapa riktigt heta målchanser. JV som fått möblera om ordentligt i laget hade en litet spelövertag då Mattias och Mohammed Ali dominerade mittfältet. Genom att fördela ut fina bollar på kanterna till Ali och Qurban fick JV grepp om matchen. Skuttunges farligaste chanser var på hörnor och frisparkar då laget var stora och tunga i luften. 

Det var bortalaget som tog ledningen strax innan paus när en långboll rann igenom till ett friläge. JV replikerade dock snabbt och kvitterade snyggt precis innan domaren blåste för halvlek. Det genom ett jättesnyggt mål av nye Mohammad Ali Ahmadi på passning av Ali. Oavgjort 1-1 i halvtid får anser som ganska rättvist. 

Den första halvleken var bra av JV men i den andra halvleken märktes det att JV saknade halva laget på grund av skador, avstängningar och sjukdom. Skuttunge kunde göra både 2-1 och 3-1 i ganska snabb takt strax efter timmen spelad. JV försökte att få till en reducering, men  forceringen i slutet av matchen yckades inte. 

Vi möter ett starkt och duktigt lag idag säger JV:s tränare Lars-Johan Eriksson efter matchen. Alla spelarna jobbade och slet, men det märktes i den andra halvleken att laget inte samspelt fortsätter Lars-Göran. Extra plus ger tränaren till Mattias samt till nye Mohammad Ali, som alltså gjorde lagets mål.

JVFF spelar hemma igen nästa lördag (18 september) och då komer Sunnersta AIF:s andralag på besök till Järvallen.

Laget: Lars-Johan Eriksson - Axel Eriksson, Måns Jansson, Emiljano Shiko, Nicklas Hällqvist - Qurban Hussein, Mattias Falk, Isak Dawsson, Mohammed Ali, Ali Shafai - Taqi Aljari - Isak Rosén, Hilding Falk Pettersson och Nawar Khalil. 

Skribent: Thomas Falk
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Järlåsa Vittinge Fotbollsförening - Fotboll
Thomas Falk, Västbergavägen 11
74495 Vittinge

Kontakt:
Tel: +4622461466
E-post: This is a mailto link...

Se all info