Hoppa till sidans innehåll

En oerhört tung förlust för JV mot Börje SK

12 JUN 2022 22:32
  • Skapad: 12 JUN 2022 22:32

Ett baklängesmål precis i slutet av matchen förstörde Järlåsa Vittinge FF:s chans till årets första poäng. I stället blev det förlust med 2-3 mot Börje SK:s andralag – något sportchef Thomas Falk var oerhört besviken över. Domaren tillät frisparken att gå trots att matchen egentligen var över då matchklockan stod på 90 min och domaren inte gjorde något tillägg.

Under en strålande sol och en del blåst möttes JV FF och Börje SK:s andralag på lördagen. Då blev det en jämn kamp som Börje SK gick segrandes ur efter vinst med 3-2 (1-1).

Redan i 16:e minuten kom första målet i matchen. Då missbedömde Robin, som gjorde sin första match på tre år som målvakt, ett inlägg samtidigt som han blev knuffad och motståndarna kunde nicka in ledningsmålet. 20 minuter senare gjorde Shiragha med en precist avslut 1-1 och det resultatet stod sig till havltid. Det var en jämn halvlek utan särskilt många målchanser. 

I andra halvleks 53:e minut gick Börje SK upp i ledningen igen efter en frispark som nickades fram till en fristående hemmaspelare. JV svarade i den 69:e minuten genom Moaath  som gjorde 2-2 med ett jätteskott i mål. Strax innan målet hade Taqi missat ett friläge.

Men oturen grinade JV åter i anskiktet när hemmalaget fick en frispark i den 91:a minuten. Frisparken från halva planen seglade förbi alla spelare rakt in i mål.

Alla, både spelare och ledare, blev lite tomma efter det snöpliga och felaktiga målet. Det såg annars ut som om JV hade tagit säsongens första poäng. Alla spelare gör en riktig krigarinsats och samtliga förtjänar beröm för sin insats. Extra plus till Rickard och Ousama i försvaret samt till Moaath och kapten Taqi på mittfältet avslutar en nedstämd Thomas. 

Laget:
2. Axel Eriksson
3. Isak Rosén
4. Ousama El Jweid
6. Rickard Eriksson
8. Moaath El Jweid
9. Omari Shiragha
10. Mohammed Taqi (K)
12. Nawar Al-Azawi
13. Felix Axén
14. Jonas Dimal Nilsson
27. Robin Ahlgren
Ersättare
7. Isak Björklund
18. Göran Andersson
19. Emiljano Shiko

Skribent: Thomas 
Skribent: Thomas Falk
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Järlåsa Vittinge Fotbollsförening - Fotboll
Thomas Falk, Västbergavägen 11
74495 Vittinge

Kontakt:
Tel: +4622461466
E-post: This is a mailto link...

Se all info