Hoppa till sidans innehåll

Förlust för JV i premiären

20 MAR 2022 19:04
  • Skapad: 20 MAR 2022 19:04

Äntligen träningsmatchpremiär för Järlåsa Vittinge FF med flera nya spelare att matcha. Järlåsa Vittinge FF spelade på lördagen sin första träningsmatch för året. På ett strålande soligt Bälinge IP mötte JV FF divsion 6-laget Ärentuna SK. Då fick JV FF:s nye tränare Nicklas Hällqvist en dålig start när laget föll med 0-3 (0-2).

Ärentuna SK chockstartade med att göra mål redan i matchminut 3.
Trots målet repade sig JVFF snabbt och blev det spelförande och var nära en kvittering flera gånger. Bland annat så hade nye Ismail en frispark som träffade både ribban och stolpen. I stället blev det Ärentuna SK som kunde gå till 2-0 innan paus efter ett nickmål på hörna.

I den andra halvleken fortsatte JV sitt fina spel och hade mängder med fina chanser att reducera. Bland annat hade laget ett öppet mål som man missade, en boll som rensades på mållinjen och ett friläge som inte förvaltades. Precis som i den första halvlekens slutskede kunde i stället hemmalaget göra ännu ett nickmål, denna gång efter en frispark.

Vi släpper in tre mål på fasta situationer annars så äger vi matchen säger tränare Nicklas efter matchen. Hade det varit en seriematch hade jag varit besviken men vi spelar ut dem i dag och det är spelet vi tar med oss fortsätter Nicklas. Trots förlusten så tyckte sportchefen Thomas Falk att det var en bra första match. Vi har inte gjort en sån bra förstamatch sedan 2015 och ser vältränade ut, det är kul att se. Vi får ta med oss spelet trots förlusten, avslutar Thomas.

Redan på ondag den 23 mars spelar JV igen och då väntar derby på Tegelvallen i Heby mot Harbo IF.

Laget:
1. Yousef El Jweid
2. Hilding Falk Pettersson (K)
3. Isac Magnusson
4. Isak Rosén
5. Pelle Johannesson
7. Othman Aljwid
9. Kaled Atabai
10. Mohammed Taqi Majid Mahdi Al-Araji
11. Axel Eriksson
12. Aman Khorrami
13. Ismail El Jweid
14. Moaath El Jweid
15. Nicklas Hällqvist
16. Alireza Rezaei
17. Emiljano Shiko
19. Haidar Al-Azawi

Skribent: Thomas Falk
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Järlåsa Vittinge Fotbollsförening - Fotboll
Thomas Falk, Västbergavägen 11
74495 Vittinge

Kontakt:
Tel: +4622461466
E-post: This is a mailto link...

Se all info