Hoppa till sidans innehåll

Förlust för JV i stökig match

03 SEP 2021 19:45
  • Skapad: 03 SEP 2021 19:45

Det vill sig inte för Järlåsa Vittinge FF i division 7. På lördagen föll de med 1-4 (1-3) hemma mot IF VP:s andralag. Det var en märklig match på en såphal Järvallen där JV FF hade det mesta av spelet, men VP gjorde målen. Så såg matchen ut till den 60:e min när två JV-spelare blev utvisade.

Mot IF VP spelade JV stundtals bra fram till strax innan halvtid, men som helhet kom inte laget upp i en bra nivå. Många i JV verkade ofokuserade och trodde att det skulle lösa sig genom att någon annan gjorde jobbet. 
Under den första kvarten hade JV många bra chanser och ett stolpskott. Efter en kvart tog gästerna ledningen och inom ytterligare tio minuters spel var ledningen 0-3 efter två rejäla bjudningar av JV. Innan pausvilan hann dock JV reducera efter ett mönsteranfall där Ali serverade Shiragha öppet mål. Det sista som hände var att Thomas onödigt drog på sig sitt andra gula kort och blev utvisad. 

I paus ledde gästerna med 3-1 och bara någon minut in på andra halvlek kom 4-1. När även gästerna fick en spelare utvisad så kändes det som  att JV hade möjligheten att vända, men då började kaoset. Efter timmmen spelad bleb Majid knuffad i ryggen, en solklar frispark. Domaren blåste dock inte och när Majid i frustration skulle bryta halkade han till och det blev en våldsam brytning. Solklart rött kort förstås. I tumultet efterår blev även Shiragha  utvisade. Efter detta var det förstås kört för JV och målet var att hålla nere siffrorna. Vilket man lyckades med under den avslutande halvtimmen 

En riktigt dålig match av oss där många kom till matchen med dålig inställning säger tränare Lars-Johan Eriksson efter matchen. Han ger bäst betyg till försvarstrion Tobbe , Pelle  och Isak. 

Ny match för JVFF nästa lördag, då ska de ta sig an Uppsalaklubben IF Vesta på bortaplan.

Så här spelade JVFF.
2. Ali Shafai
3. Axel Eriksson
4. Nicklas Hällqvist
5. Pelle Johannesson
6. Isak Rosén
7. Måns Jansson
8. Tobias Wessman
9. Omari Shiragha
10. Mohammed Taqi Majid Mahdi Al-Araji
11. Emiljano Shiko
12. Hilding Falk Pettersson
13. Majid Amini
14. Qurban Hussaini
18. Thomas Florin
19. Göran Andersson
27. Nicklas Szymanski

Skribent: Thomas Falk
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Järlåsa Vittinge Fotbollsförening - Fotboll
Thomas Falk, Västbergavägen 11
74495 Vittinge

Kontakt:
Tel: +4622461466
E-post: This is a mailto link...

Se all info