Hoppa till sidans innehåll

Förlust i rekordsen träningsmatch

07 NOV 2020 20:34
  • Skapad: 07 NOV 2020 20:34

Det blev förlust för Järlåsa Vittinge FF när laget mötte Harbo IF i en rekordsen träningsmatch den 7 november. Förlustsiffrorna skrevs till 2-5 efter underläge med 1-2 i halvtid. Matchen som helhet var blek med många felpassningar från båda lagen.

Den första halvleken började illa när Harbo efter bara två min kunde ta ledningen efter ett felpass av JV som ledde till ett friläge. Spelet var hafsigt och båda lagen hade svårt att hitta ett fungerande kortpassningsspel. I den 19 min kunde Majid efter en soloprestation göra 1-1 med ett hårt skott efter marken. Det var ett oordnat spel med mest långbollar. Majid hade bästa chansen till mål, men hans hårda skott gick precis över ribban. Istället kunde Harbo på nytt ta ledningen alldeles före halvtid på ett inte allt för märkvärdigt skott. 

Den andra halvleken började som den första slutade med hafsigt spel. Efter ett nytt bolltapp av JV:s mittfält kunde Harbo på ännu ett friläge göra 1-3. Efter timmen spelad ändrade JV om i laget och flyttade upp Stefan på mittfältet. Pelle och Zaki blev mittbackar och nu tog JV över spelet. Reduceringen kom i den 70 min på matchens bästa och snyggaste anfall. Majid fick bollen på högerkanten av Hilding. Han avancerade upp i planen och snurrade upp tre Harbospelare innan han passade Nawar i djupled. Nawar gick ned till kortlinjen och spelade bollen snett inåt bakåt till en framstormande Taqi som avslutade med ackuratess. Efter målet pressade JV på för en kvittering och en kvittering låg i luften. Istället så bjuder JV på ett mål i den 80 min när två backar och Anmar inte kan bestämma sig för vem som ska ta en förlupen boll. Då sticker en Harbospelare fram och lobbar in matchavgörande 2-4. I och för sig så skapar JV flera chanser till mål, bl.a får Nawar två jättechanser som han bränner. I den 91 min gör sedan Harbo 2-5 efter en ny jättebjudning av JV där man nickar fram Harbo till målet efter en hörna.

Sammanfattningvis var det en ljum dag, både vädermässigt och fotbollsmässigt. Spelmässigt var det jämnt, men JV stod för allt för många bjudningar för att kunna vinna matchen. Bäst i JV var Pelle, Zaki och Stefan. 

Laget: Anmar Al-Khalil - Pelle Johannesson, Stefan Blom Hagberg, Emiljano Shiko, Zaka Anwari - Ali Shafai, Taqi Al-Ajari, Nawar Khalil, Majid Amini, Ali Rezaei - Shiragha Omari - Hilding Falk Pettersson, Isak Rosén och Qurban Hussaini.

Skribent: Thomas Falk
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Järlåsa Vittinge Fotbollsförening - Fotboll
Thomas Falk, Västbergavägen 11
74495 Vittinge

Kontakt:
Tel: +4622461466
E-post: This is a mailto link...

Se all info