Hoppa till sidans innehåll

JV FF åkte ur division 7

25 SEP 2021 20:33
  • Skapad: 25 SEP 2021 20:33

Järlåsa Vittinge FF fick stryk med stora siffror i den sista omgången i division 7. Börje SK:s andralag vann med 6-0 (2-0). En förlust som betyder att JV FF hamnar under nedflyttningsstrecket. Det var ingen spelare som utmärkte sig. Kanske inte så konstigt då Börje SK kom med många ordinarie spelare från sitt lag i division 5.

Järlåsa Vittinge FF spelade på lördagen för sin existens i sjuan. Bortamatch mot Börje SK:s andralag, båda lagen med sex poäng innan matchen. När matchen började visst båda lagen att Danmarks IF 2 vunnit sin hemmamatch mot Skuttunge SK 2. JV FF skulle klara sig med oavgjort medan Börje var piskade att vinna matchen.

Det började inget vidare för JV, Börje SK 2 tog ledningen redan efter fem minuter på en nick efter det att JV onödigt bjudit på en hörna. Mitt i första halvleken fick hemmalaget straff som räddas av Nicklas, men Jv kan inte rensa bort bollen som hamnar vid sidlinjen och ett inlägg som avslutas med en ny nick till ledning med 2-0 som står sig fram halvtidspausen. Det såg ändå bra ut den sista kvarten av den första halvleken. JV hade flera chanser till att reducera, bland annat kom Mattias fri en en snygg boll från Måns. Mattias rundade målvakten men kom ur vinkel så målvakten hann rädda till en resultatlös hörna. 

Den andra halvleken börjar lika illa som den första med ett tidigt hemmamål och underläge 0-3 för JV FF. JV-försvaret hade en tung dag och blev lätt bortplockade av de tunga och effektiva hemmasperlarna.
I den 56:e minuten får JV FF lagkapten Tobias frilägesutvisad. Trots utvisningen håller JV FF spelet uppe bra tills det återstod en kvart.
Då gör Börje SK tre mål och kan gå ifrån till seger med 6-0. Orken tog helt enkelt slut för JV.

Det var tredje matchen i rad vi möter andralag som har med många A-lagsspelare och då blir det svårt säger JV:s tränare Lars-Johan Eriksson efter matchen. Vi orkade inte stå emot på slutet och det är ingen spelare som utmärker sig, det var ganska slätstruker idag, avslutar Lars-Johan.

Järlåsa Vittinge FF får efter förlusten lämna division 7 och spelar nästa år i division 8.

Laget:

2. Ali Shafai
3. Axel Eriksson
4. Nicklas Hällqvist
5. Isak Dawsson
6. Stefan Blom Hagberg
7. Måns Jansson

8.Tobias Wessman, kapten
15. Mohammad Ali Ahmadi
9. Qurban Hussaini
10. Taqi Al-Araji
11. Emiljano Shiko
12. Hilding Falk Pettersson
13. Mattias Falk
14. Isak Rosén
18. Thomas Florin
19. Nawar Al-Azawi
27. Nicklas Szymanski

Skribent: Thomas Falk
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Järlåsa Vittinge Fotbollsförening - Fotboll
Thomas Falk, Västbergavägen 11
74495 Vittinge

Kontakt:
Tel: +4622461466
E-post: This is a mailto link...

Se all info