Hoppa till sidans innehåll

Nytt tufft motstånd för JV 2021

14 NOV 2020 17:58
  • Uppdaterad: 14 NOV 2020 17:58

På lördagen tog Tärnsjö IF beslutet att dra sig ur division 4 och i stället ha sitt representationslag i division 7-serien. Det vill säga samma serie som Järlåsa Vittinge FF ska spela i 2021. Tuffare motstånd får man leta efter.

Tärnsjö IF drar sig ur Upplandsfyran. Det på grund av spelarbrist efter att flera spelare lämnat klubben. Den senaste tiden har flera spelare valt att lämna klubben. Kontentan av det blir att klubben inte har ett tillräckligt slagkraftigt lag för spel i högsta länsserien.

På lördagen togs ett gemensamt beslut i spelartruppen att TIF, för Tifens fortsatta överlevnad, avstå spel i division 4 för att bygga någonting nytt i division 7.”Detta skall ses som en nystart där vi har möjligheten att hitta tillbaka till det som fotboll i grunden handlar om, gemenskap och glädje! I dagsläget har vi en trupp på runt 20 man samt ett par spelare på väg in för att bygga något starkt inför framtiden.”

Spelarförluster: Jimmy Persson (slutar), Joakim Hellman (Heby AIF), Nathalie Rabsombat (Östervåla IF), Karl Karlsson (Sunnersta AIF), Arristide Ndikumana, Hawbash Kadyr, Peter Pettersson (Östervåla IF), Robert Yngvesson, Tobias Zackrisson och Victor Valdebenito.

Skribent: Thomas Falk
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Järlåsa Vittinge Fotbollsförening - Fotboll
Thomas Falk, Västbergavägen 11
74495 Vittinge

Kontakt:
Tel: +4622461466
E-post: This is a mailto link...

Se all info