Hoppa till sidans innehåll

Ny uddamålsförlust för JV FF

04 JUN 2022 16:29
  • Skapad: 04 JUN 2022 16:29

Då blev det åter en förlust för JV FF med uddamålet 1-2 (0-2) – som nu parkerar på sistaplatsen med noll inspelade poäng efter fem omgångar.
Det var en typisk match för två lag i bottenregionen, säger Thomas Falk, sportchef, i JV.

Matchens första mål kom till i första halvlekens 17:e minut när försvaret misslyckades med att ställa en hemmaspelare offside. Precis innan pausen gjorde Örsundsbro 2-0 på en snygg frispark från långt håll som sjönk precis innan mål och gick in i krysset. Solen stod lågt och JV hade solen i ögonen så målet är det inte så mycket att säga om. Underläge med två mål speglade inte matchbilden som var rätt så jämn.

JV FF spelade upp sig i den andra halvleken och hade flertalet chanser där bollen rullade på mållinjen. Det var främst på högerkanten genom pigge Majid som chanserna skapades. Dessvärre blev det inga mål för JV FF. Bästa chanserna hade Taqi och Charlie. Det första var ett jättefint anfall där Majid helt fri vid den bortre stolpen inte fick någon fart på skottet så målvakten kunde rädda. Nästa chans var ännu bättre. Det var efter en fin frispark av Nicklas som målvakten räddade vid sin vänstra stolpe, men inte bättre än att bollen fick bort mot den högra stolpen där en helt fri Charlie bara skulle lägga in bollen från två meter i det helt öppna målet. Tyvärr blev det en felträff och bollen flög högt över ribban.

Till slut fick JV utdelning på en straff i minut 87 genom Moaath.
Men närmre kom inte JV som därmed inkasserade sin femte raka förlust.
Det var en svårspelad plan och vi bestämde oss för att spela långbollar i andra och då blev det bättre säger JV:s sportchef Thomas Falk efter matchen. Men vi är för trubbiga framåt och har ingen som petar in den i målet för tillfället fortsätter Thomas.

Bäst i JV FF var Pelle Johannesson, Rickard Eriksson och Majid Amini.
Nästa match spelar laget hemma på Vittinge IP den 7 juni mot Upsala IF:s andralag. Då måste vi börja att vinna, annars blir det tungt, avslutar Thomas.

Laget:
27. Pontus Wirdby (MV)
2. Charlie Ljungberg
3. Isak Rosén
4. Axel Eriksson
5. Pelle Johannesson
6. Rickard Eriksson
7. Reko Haji
8. Majid Amini
9. Moaath El Jweid
10. Mohammed Taqi Majid Mahdi Al-Araji
11. Qurban Hussaini
12. Ousama El Jweid
13. Isac Magnusson
14. Isak Björklund
18. Nicklas Szymanski (K)
19. Emiljano Shiko

Skribent: Thomas Falk
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Järlåsa Vittinge Fotbollsförening - Fotboll
Thomas Falk, Västbergavägen 11
74495 Vittinge

Kontakt:
Tel: +4622461466
E-post: This is a mailto link...

Se all info