Hoppa till sidans innehåll

Seger mot Hagby IK avslutade säsongen

11 OKT 2020 13:02
  • Skapad: 11 OKT 2020 13:02

Järlåsa Vittinge FF avslutade serien redan för två veckor sedan. Men  lördagen den 10 oktober spelade laget en träningsmatch borta mot Hagby IK för att runda av säsongen.

Då vann JVFF tämligen enkelt med 3-1 (1-0). Det var en regntungmatch på en svårspelad plan men segern var aldrig i fara och borde ha blivit dubbel så stor med bättre kvalitet i avsluten, säger Thomas Falk, sportchef i JV.

Målen gjordes av Qurban, Majid och Nawar, men kunde alltså har varit fler till antalet, menar även JV:s tränare Lars-Johan Eriksson..Oförmågan att inte göra mål har var signifikant hela säsongen, men det var ett roligt avslut på säsongen och överbetyg ges till Tobias och Taqi, avslutar Lars-Johan.

Efter matchen samlades laget och dess ledare i Järlåsa IF:s klubblokal för ett litet samkväm. Stämningen var mycket god och kvällen verkade kunna bli lång enligt redaktören som var tvungen att lämna tillställningen tidigt.

Laget: Nicklas Sz - Pelle, Tobias, Emiljano, Niklas H - Ali S, Taqi, Nawar, Ali R - Majid, Qurban - Hilding, Göran, Isak, Aman och Zaki.

Skribent: Thomas Falk
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Järlåsa Vittinge Fotbollsförening - Fotboll
Thomas Falk, Västbergavägen 11
74495 Vittinge

Kontakt:
Tel: +4622461466
E-post: This is a mailto link...

Se all info