Hoppa till sidans innehåll

Vardagsmatcher är inget för JV FF

12 JUN 2022 22:30
  • Skapad: 12 JUN 2022 22:30

Aj aj, vilken jobbig tisdag Järlåsa Vittinge FF hade när Upsala IF Fotbolls andralag kom på besök till Vittinge IP. JV föll nämligen med hela 0-7 (0-4) och har nu förlorat alla de inledande sex matcherna i serien.

JV FF upplever en tung period för tillfället. Inför tisdagens hemmamatch mot Upsala IF Fotbolls andralag hade laget fem raka förluster. När domare Mohamed Abdulrahman Ali blåste av matchen så visade matchtavlan 0-7 (0-4) och den sjätte raka förlusten var ett faktum. 

Före matchen så sa vi att om vi håller nere siffrorna så har vi gjort det bra. Vi saknade nämligen tolv spelare av 16 ur ordinarie matchtrupp, säger Thomas Falk, sportchef i JV FF.

Den första halvleken blev en målrik historia där bortalaget stod för fyra mål. JV lyckades hålla nere baklängesmålen, men skapade nästan ingenting framåt. Ett av målen gjordes dessutom efter att halvleken borde ha blåsts då domaren glömde att titta på klockan. Över en minut passerat och extra tråkigt då vi hade det tungt mot ett bra lag.

Den andra delen av matchen var något bättre från JV:s sida och det blev färre baklängesmål (tre stycken). JV hade dessutom flertalet chanser att fina till siffrorna lite, men avsluten var inte riktigt hundraprocentiga.

Bäst i laget trots sju insläppta mål var Pontus i målet som stog för mängder av räddningar. Även Axel ska nämnas samt Nawar och Rickard.

Vi viker inte ner oss för det här fortsätter Thomas. Det är bra stämning och alla håller uppe humöret trots att vi förlorat mycket. Vi får göra en stark höst istället, avslutar Thomas.

Laget:
2. Jonas Dimal Nilsson
3. Isac Magnusson
4. Axel Eriksson
6. Rickard Eriksson (k)
7. Robin Ahlgren
8. Emiljano Shiko
9. Omari Shiragha
12. Haidar Al-Azawi
13. Isak Rosén
15. Charlie Ljungberg
18. Jens Eriksson
19. Göran Andersson
27. Pontus Wirdby, mv

Skribent: Thomas Falk
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Järlåsa Vittinge Fotbollsförening - Fotboll
Thomas Falk, Västbergavägen 11
74495 Vittinge

Kontakt:
Tel: +4622461466
E-post: This is a mailto link...

Se all info