Hoppa till sidans innehåll

Hur loggar jag in i IdrottOnline?


1. Klicka på hänglåset högst upp till höger här på hemsidan.

2. Ange ditt personliga användarnamn/personnummer och lösenord.

3. Du loggas in.

 


 

Användarnamn och Lösenord

Lösenordet skickas alltid ut via e-post. Det är därför viktigt att du har en e-postadress som är aktiv i medlemsregistret. Byter du e-post se till att ändra på din förenings IdrottOnline-sida.

När du registreras i IdrottOnline så tilldelas du automatiskt ett ID-nummer som identifierar att det är just du som är inloggad. Vi kallar det Idrotts-ID. Detta nummer är även ditt användarnamn och består av ett stort I och ett stort D följt av siffror. Du kan istället för det långa och ofta svåra ID-numret skriva in ditt fullständiga personnummer som användarnamn (12 siffror utan bindestreck) eftersom det är lättare att komma ihåg. Lösenordet är ett automatiskt genererat lösenord med slumpmässiga siffror och bokstäver blandat. Detta lösenord kan du efter första inloggningen byta ut till valfritt lösenord som är lättare att minnas.

 


 

Att ändra sina kontaktuppgifter i IdrottOnline

Väl inloggad, klicka på Min Sida i den meny som dyker upp högst upp på hemsidan. En mycket bra beskrivning till detta finns i RF:s Lathund för Klubbmedlemmar(länk till PDF).

Uppdaterad: 03 MAR 2015 15:58 Skribent: Karlaxel Emanuelsson

 

SBGhallen

 

Scoringlogga

Postadress:
Järnvägarnas Idrotts & FF Hagalund - Bowling
Algot Elebrand, Stallgatan 14 4 tr
19432 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: 0859082009
E-post: This is a mailto link

Se all info