Hoppa till sidans innehåll

Sociala medier


Facebook
Järpens SK har en officiell Facebooksida: "Järpens Skidklubb". Där kommer generell information som når ut i hela världen, resultat från tävlingar, nyheter i klubben mm. På denna sida skriver du inte att ditt barn uteblir från träningen eller saknar en handske.

Som medlem i klubben har vi en facebookgrupp "Järpens Sk Medlemsgrupp". I denna grupp kommer löpande information som rör klubben internt i stort. Tex inför våra egna arrangemang, om vi behöver någon som bakar bullar till tävling, kvarglömda kläder efter träning, föräldramöten, tips om aktiviteter på sommaren mm.

För att ta del av specifik information som rör just dig och ditt barn som är aktiv i verksamheten har varje träningsgrupp sin egen facebookgrupp tex "Järpens SK 07-08". I dessa grupper lägger ledarna ut information inför varje träningstillfälle, tips på tävlingar för åldersgruppen mm. Det är i dessa grupper som du meddelar när ni inte kan komma på träningen.

För att särskilja alla inlägg har klubben även en facebookgrupp för att sälja begagnad utrustning. "JSK Köp & Sälj" Här kan du fråga om någon har kombipjäxor i storlek 36 att sälja, eller lägga ut om du själv har något att sälja. Barn växer fort, ibland kan man behöva byta pjäxor mitt i vintern.

Instagram
Naturligtvis har JSK även en Instagramsida - jarpensskidklubb

Hemsida
Idrottonline där du just nu befinner dig.

Uppdaterad: 09 JAN 2020 22:33 Skribent: Ann Mari Landorf
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Järpens SK - Skidor
Röjsmohallen, Röjsmovägen 8
83731 Järpen

Besöksadress:
Röjsmohallen, Röjsmovägen 8
83731 Järpen

Kontakt:
Tel: 0706946064, 0705562194
E-post: This is a mailto link

Se all info