Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder Järpens Skidklubb


Järpens Skidklubbs logotyp, typsnitt och våra färger är vårt varumärke.

Detta är viktigt att visa upp och vårda, och detta gäller såväl vid tävling som vid träning och ute i samhället.

Iklädd Järpens Skidklubbs kläder representerar du klubben och de företag som har logotyper tryckta därpå. Det innebär att du gör ditt bästa både i och utanför skidspåret för att andra människor skall uppfatta klubben positivt.

Inför varje säsong erbjuder Järpens Skidklubb dig som medlem möjlighet att beställa klubbkläder. Detta sköts genom en web-shop som är öppen ett par veckor varje höst, vanligtvis i oktober/november.

Information om när det är dags och hur det går till kommer via klubbens ledare, klubbens hemsida och inlägg på medlemssidan Facebook.

Om du kommer in som ny medlem sent på säsongen eller missar beställa vid detta tillfälle kan vi göra en extrabeställning. Det kräver ett minimum om ex 5st av samma plagg, tex överdragsjacka, och det brukar oftast gå att samla ihop ett antal.

Mössor och pannband finns i från mitten av december att köpa enkelt med swish. Dessa hittar ni på vårt kansli på Röjsmon.

Kläder vi använder i klubbens färger är:
Tävlingsdress, (tvådelad) 
Väst 
Överdragsbyxa- och jacka
Underställ
T-shirt
Hoodie 
Mössa och pannband
Dunjacka

Beroende på vilket företag klubben har avtal med kan märket på kläderna ändras med årsintervallet 3–5 år. På våra klubbkläder finns flera av våra sponsorer tryckta med logga på väl synlig plats enligt avtal som överenskommits.

Barn och ungdomar som tävlar har möjlighet att få en återbetalning på 50% av kostnaden för överdragskläder och tävlingsdress. Subventionen för dunjacka är 25%.

Återbetalning sköts via klubbens kassör mot uppvisande av kvitto på betald leverans. Som tränare i klubben har du samma möjlighet att få sponsring på överdragskläder med 50% av inköpssumman.

Klubbkläder är en förutsättning för att få träna avgiftsfritt under givna tider i Vålådalens skidspår! *Se Medlemskap för aktuella rabatter och avtal med klubbens sponsorer.

Har du funderingar om klubbkläder?
Ta kontakt med Anna Varg 

Uppdaterad: 09 JAN 2020 22:33 Skribent: Ann Mari Landorf
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Järpens SK - Skidor
Röjsmohallen, Röjsmovägen 8
83731 Järpen

Besöksadress:
Röjsmohallen, Röjsmovägen 8
83731 Järpen

Kontakt:
Tel: 0706946064, 0705562194
E-post: This is a mailto link

Se all info