Hoppa till sidans innehåll

Våra arrangemang


Arrangera tävlingar

I Järpens Skidklubb är vi vana att arrangera skidtävlingar. Vi har en väl sammansvetsad stab av medlemmar som ställer upp när det är dags för tävling. Överskottet från dessa tävlingar använder vi naturligtvis i verksamheten, bland annat till att betala anmälningsavgiften när klubbens barn- och ungdomar samt juniorer ska ut och köra tävling.

Järpens Skidspel
Järpens Skidklubb arrangerar årligen Järpens Skidspel på vår hemma arena Röjsmons IP. Mellan jul och nyår kör vi tävlingar som är mycket uppskattade av barn och ungdomar.

Kommun Cupen
Serietävling med anor! Arrangeras av klubbarna i västra Jämtland - Järpen, Mörsil, Kall och Duved. 4 deltävlingar med 2 i fristil och 2 i klassisk stil. Om du kör två deltävlingar är du garanterad den åtråvärda kommun cupen toppluvan!

Årefjällsloppet
Järpens Skidklubb är med och arrangerar detta lopp med start i Vålådalen och målgång i Edsåsdalen. Loppet går i området södra Årefjällen med tuffa stigningar och storslagna vyer. En riktig utmaning för en hängiven längdskidåkare!

Folksam Cup
Järpens Skidklubb tillsammans med Duveds IF ska från och med 2020 arrangera Folksam Cup. Riktigt spännande uppdrag! 

O-Ringen 2021
Världens största Orienteringstävling i Järpen 2021. Kan väl bara uttryckas med ett stort WOW! Superkul och en jätteutmaning för en liten klubb som vår.

Vålådalen Spring Race
Om vädret tillåter på vårkanten fixar Latti och Uffe en säsongsavslutningstävling i Vålådalen! Håll koll på sociala medier när det börja närma sig april.

Uppdaterad: 29 OKT 2018 15:51 Skribent: Ann Mari Landorf
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Järpens SK - Skidor
Röjsmohallen, Röjsmovägen 8
83731 Järpen

Besöksadress:
Röjsmohallen, Röjsmovägen 8
83731 Järpen

Kontakt:
Tel: 0706946064, 0705562194
E-post: This is a mailto link

Se all info