Hoppa till sidans innehåll

Rida på Jokkmokks Ridklubb


Är du eller ditt barn sugen på att börja rida? Underbart!


Skicka då ett mail till This is a mailto link där det framgår ålder, ridvana och kontaktinformation för den som vill börja rida.


Just nu har vi ont om instruktörer och har därför ett kösystem. När vi fått in mailet för vi in det i vårt system och när det öppnas upp en plats kommer vi att höra av oss till dig.
-

Vi letar konstant efter villiga & kunniga eldsjälar som kan ställa upp och hålla lektioner för alla våra hästintresserade stjärnor.
Är du sugen på att vara instruktör? Maila då till This is a mailto link.

-
Vi kan erbjuda lektioner för nybörjare samt de med ridvana sen tidigare. Vår utbildningsplan är utformad efter Svenska Ridsportsförbundets ryttarmärken och går att läsa mer om under fliken "Utbildningsplan".

Att rida privathäst på lektion går bra under förutsättningen att hästen/ponnyn fungerar bra med ridskolans lektionshästar. Om man anmält att man ska rida privathäst på lektion, till en reducerad avgift, får man räkna med att stå över de lektioner den privata hästen inte kan gå.
-

Ridavgifter
-


-

Man kan ansöka om att dela upp ridavgiften på 2 betalningstillfällen, om detta önskas skicka ett mail till This is a mailto link så styrelsen kan godkänna din ansökan.

Uppdaterad: 28 AUG 2018 12:07

Postadress:
Jokkmokks RK - Ridsport
Box 49
96222 Jokkmokk

Besöksadress:
Bäckaskog
96231 Jokkmokk

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: jokkmokksridklubb@gm...

Se all info