Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Information om Svensk Tyngdlyftning Vill och inbjudan till framtidskonferens lördagen den 24 april 2021
 
Fritt fram att anmäla din förening, oavsett var ni befinner er geografiskt, till två digitala träffar för att prata om vad Barnkonventionen och registerutdrag innebär för idrotten.
 
Sist ut bland de svenska lyftarna på EM var vår supertungviktare Hampus Lithén.
 
Paula Junhov Rindberg, i klass 87, var sist ut bland de svenska damerna på årets EM.
 
Hampus Lithén i +109-klassen är sista svensk att tävla i Moskva. Han går in i EM med ett personligt rekord på 355 kg,
 
På lördag är det dags för Paula Junhov Rindberg att representera Sverige på EM i 87 kg-klassen. Här kommer en intervju med henne.
 
Patricia Strenius i klass 76 gjorde en fin tävling med 234 kg sammanlagt. Sitt bästa resultat sammanlagt på ett internationellt mästerskap någonsin.
 
På torsdagskvällen (start kl 19 på Eurosport) är det dags för Europamästaren från 2018, Patricia Strenius, att tävla på EM i Moskva. EM blir både en jakt på medaljer och ett bra OS-kvalresultat. 
 
På onsdagen tävlade Anna Fomina i 71 kg-klassen på EM i Moskva. 
 
Anna Fomina, med personligt rekord på 197 kg, gör på onsdagen en intressant start på sitt första senior-EM. Så här säger hon inför tävlingen.
 
Första tävlingsdagen för Sverige är nu avklarad med Jenny Adolfsson och Daniela Gherman i klass 64. Här summerar coacherna resultaten.
 
På tisdagseftermiddagen kommer Daniela Gherman tävla på EM i Moskva. Oerhört laddad och med högt ställda förväntningar på sig själv.
 
Jenny Adolfsson blir första svensk att tävla på EM i Moskva när hon på tisdagsmorgonen går in i 64 kg-klassens B-grupp.
 
På söndag reser delar av den svenska truppen till Moskva för att delta på senior-EM. Här berättar sportchefen Mats Lindqvist om Sveriges lyftare inför detta speciella mästerskap samt hur du kan följa tävlingarna.
 
All information och handlingar inför Svenska Tyngdlyftningsförbundets förbundsmöte den 25 april samt inbjudan till framtidskonferensen den 24 april.
 

optikerullström

 

vaccination

Postadress:
Jönköpings AK - Tyngdlyftning
KFUM Ungdomens Hus, Huskvarnavägen 38
55454 Jönköping

Besöksadress:
KFUM Ungdomens Hus, Huskvarnavägen 38
55454 Jönköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: atletklubben@telia.c...

Se all info