Hoppa till sidans innehåll

Träningar


Alla är välkomna att prova på gevärsskytte hos oss i Jönköpings Skyttegille.

Under vintersäsongen (mitten av september till april) bedriver vi luftgevärsskytte i vår lokal i KFUM Ungdomens hus i Jönköping. Vi inleder varje säsong med en introduktion till luftgevärsskytte några tisdagar innan träningsgrupperna kör igång. Höstterminen 2020 har äntligen startat, och vi kör tisdagar somvanligt men har ännu inte kört igång med torsdagar

Aktiviteter 2020

Tisdagar kl. 18.00 - 19.00 - Träningsgrupp
Det här är vår huvudaktivitet under veckan. Du är välkommen både som nybörjare och mer van skytt. Under ledning av våra instruktörer tränar vi på olika moment för att bli bättre skyttar. Vi varvar ofta med enklare tävlingar och anpassar nivån efter deltagarnas förutsättningar.

Tisdagar kl. 19.00 - 20.00 - Fri träning
Efter den gemensamma träningen har vi öppet för de som vill träna lite extra. Vi har öppet som längs till kl 20.00 men du bör vara på plats vid kl 19.00 så vi vet att det finns intresse. Under denna timme finns möjlighet för dig som klarar av att träna på egen hand att få extra träning.

Torsdagar kl. 17:30-18:30 - Fortsättningsgrupp ung
På torsdagarna tränar de som kommit lite längre i utvecklingen. Här skjuter vi sittande med inriktning mot att komma ut och tävla och vi provar också på stående skjutställning ibland. I den här gruppen är du mellan 10-15 år ungefär.

Torsdagar kl. 18:30-20:00 - Fortsättningsgrupp stående
Den här tiden är till för de skyttar som vill skjuta mer stående och träna lite mer tävlingsinriktat.

Torsdagar kl. 18:30-20:00 - Sittande för vuxna
Under det sena passet på torsdagar har vi också plats för vuxna som vill skjuta sittande och kanske testa stående någon gång.

För dig som vill veta mer eller vill delta i träningsgrupperna kan du kontakta Magnus Gustafsson på telefon 0708-961631 eller mejla till This is a mailto link för mer information.

 

Under sommaren skjuter vi korthållsgevär på vår skjutbana vid Ryttarns Mosse utanför Jönköping. Även då är du välkommen på tisdagar kl 18.00. Vi har verksamheten igång i maj, juni och augusti.

Postadress:
Jönköpings SG - Skyttesport
Henrik Carneteg, Lagermansgatan 11
55318 Jönköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info