Hoppa till sidans innehåll

Föreningsinfo


Föreningen bildades i januari 2008 och vänder sig till barn, ungdomar och vuxna med egna ponnyer och hästar som vill utveckla sin redning och tävla på olika nivåer, från lokalt till internationellt. Huvudsysselsättningen är hoppning  med vi har även många dressyrryttare som rider för oss.

Alla medlemmar erbjuds träning i samarbete med Jump Club på egen häst på alla nivåer, från nybörjare till elit av professionella tränare på Rekasta i Enköping i både hoppning, dressyr och mental träning. Den ska leda till att utveckla ryttarna i sin egen takt och efter sina förutsättningar. Där ingår förutom ridning även hästkunskap, foderkunskap, egen kost, tävlingsplanering, skötsel av hästens utrustning samt målsättning med sitt sportutövande.

Föreningen har en egen webbsida som håller medlemmarna informerade om vad som händer i klubben. Vi har lag i alla divisioner både inom hoppning och dressyr. Allt eftersom efterfrågan är från våra medlemmar.

Vi har ingen egen anläggning utan hyr in oss på Rekasta i Enköping som drivs av Peter och Caroline Lundström. Vi anordnar cirka 10 tävlingsdagar/år både i hoppning och dressyr och då förutsätter vi att man som medlem är med som funktionär och hjälper till så att vi kan anordna dessa tävlingar som en viktig del i föreningens ekonomi.

Varmt välkommen att bli medlem och/eller tävlingsryttare hos oss.

Uppdaterad: 04 JAN 2018 17:35

Postadress:
Jump Club Ridsportförening - Ridsport
Caroline Lundström, Rekasta
74595 Enköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link