Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsanmälan


Nedan finner ni information hur ni går tillväga för att anmäla er till tävlingar. Frågor gällande tävlings-anmälingar skickas till respektive tränare!

 

Generell information

För medlemmar kostar det inget att anmäla sig till arenatävlingar. Gäller alltså endast tävlingar som finns på de nationellt sanktionerade tävlingsprogrammet för inomhus- och utomhussäsongen. Dessa kan hittas på http://www.friidrott.se under tävlingar. Exempel på anmälningsavgifter som KA 2 IF inte står för är anmälningsavgifter för motionslopp.

 

Vid tävlingar som KA 2 IF inte arrangerar ska deltagaren ha för avsikt att delta i alla grenar som denne anmäler sig i. Vid utebliven tävlingsstart ska den aktiva kunna påvisa giltigt skäl, så som sjukdom eller skada, annars kan denne bli återbetalningsskyldig.

 

Tävlingar som arrangeras av KA 2 IF

För att anmäla sig till våra egna hemmatävlingar fyller medlemmarna själva i formuläret på http://www.friidrottsanmalan.se/. Det kostar inget för KA 2 IF att de egna medlemmarna tävlar på hemmatävlingarna, därmed är det fritt fram att anmäla sig i många grenar.

 

Externa tävlingar

Tävlingsamälan sker direkt via arrangörens formulär. Finns inget formulär ta kontakt med er tränare så sammanställer hen anmälningarna och skickar till tävlingsarrangören.

 

Till vissa externa tävlingar arrangerar även KA 2 IF ett subventionerat transport och logi alternativ för sina medlemmar! Dessa kräver separat anmälan. Mer information om dessa hittar ni genom att navigera i menyn till vänster eller klicka här!

SM-tävlingar

Till SM (senior) har vi kvalgränser som den aktive måste klara för att KA 2 skall ta logi- och transportkostnader. Om en aktiv vill tävla utan att ha klarat någon kvalgräns så går det oftast bra att åka med men den aktive får stå för sina egna kostnader. Aktuella kvalgränser finns att läsa via länken här

För ungdoms-, och juniormästerskap är vår ambition att vi utöver anmälningsavgifterna även tar logi- och transportkostnaderna för de som vill delta. Boende och resor skall samordnas för lägsta kostnad. Den generösa principen utgår från att det finns någon förälder eller tränare som samordnar hela klubbens resa. Saknas det en ansvarig person för att organisera resa och boende får aktiva och ledare bära sina egna kostnader. Ovanstående princp är självklart beroende av ekonomiskt utrymme och slutligt beslut tas av styrelse inför varje mästerskap.

Efteranmälningsavgift betalar den aktive ALLTID själv, går oftast att göra på plats.

 

 

 

 

Uppdaterad: 25 JAN 2017 12:47 Skribent: Johan Carlsson

Postadress:
KA 2 IF - Friidrott
c/o Patrik Stenlund, Blixtgatan 5
37151 Karlskrona

Besöksadress:
Västra Marks IP
37141 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info