Hoppa till sidans innehåll

KFUM Jönköping IA - Volleyboll

Välkommen att prova Kidsvolley!


Vi kommer i september starta upp verksamheten med ett träningspass per vecka i KFUM Ungdomens Hus. Om du och ditt barn tycker att det är roligt så är det bara att haka på.
Det kommer att vara flera ledare som delar på tränaruppgiften. Några ledare bör ha volleybollbakgrund, men alla behöver inte ha det. Vi kommer att erbjuda tränarutbildning för intresserade tillsammans med Habo Wolley under september månad. 


Habo startade upp sin verksamhet hösten 2011 och det har blivit en succé med 40 barn som är igång och till hösten startas en till grupp i Habo.
Under den senaste säsongen har också Falköping, Floby, Gislaved, Värnamo, Ljungby, Linköping m.fl. kommit igång med Kidsvolley. Volleybollen är efter en lång svacka på gång igen!

Intresset för att sätta igång med Kidsvolley i Jönköping är stort och vi har full uppbackning för att komma igång i höst från KFUM Jönköping, Smålandsidrotten, Jönköping Fritid, Svenska Volleybollförbundet och Habo Wolley.
Hör av dig till någon av oss nedan om du har några frågor.Välkommen att komma och prova - vi garanterar att du blir glad!

Egna nyheter

2012-05-14
Grattis - nu har er förening tillgång till IdrottOnline Klubb. Det är verktyget där ni via hemsidan kan hantera och publicera all tänkbar information för er förening! Ni kan l...

Postadress:
KFUM Jönköping IA - Volleyboll
Huskvarnavägen 38
55454 Jönköping

Besöksadress:
Huskvarnavägen 38
55454 Jönköping

Kontakt:
Tel: 036100535
Fax: 036100539
E-post: This is a mailto link

Se all info