Hoppa till sidans innehåll

2015 blir spännande!

31 DEC 2014 14:29
Ett nytt spännande år närmar sig! Vi har nu möjligheten att göra 2015 till VÅRT år!
  • Skapad: 31 DEC 2014 14:29

Under 2014 lyckades vi med en hel del som nu kommer att bära frukt under 2015. Nybyggd hall i Hammar, ny uteplan på Österäng, ny tränare.......vi har nu alla förutsättningar att lyckas! Det är nu dags att utöka versamheten med många fler aktiva!

Under 2015 fortsätter vi med basketskolorna på Centralskolan, men startar även upp nya basketskolor för både flickor och pojkar i Hammar. Vi utökar med en utvecklingsgrupp för pojkar. Givetvis fortsätter vi med vår mycket uppskattade "basketlek" på lördagar. Dam Motion kör vidare med sin måndagsträning på Centralskolan. Vi drar igång ett speciellt tjej-projekt under januari månad. Vi påbörjar ett projekt att utbilda fler ungdomscoacher och ungdomsdomare. Vi har ambitionen att låta våra ungdomslag åka iväg och spela en större turnering under våren. Vi kommer att ha ett aktivt U20 flicklag i Skåneserien. Vårt damlag kommer att fortsätta sin framgångsresa i div 2. Herrlaget kommer att ta sig an en tuff div 3 serie. Till våren och sommaren, när vädret tillåter, kommer vi att ha spontanaktiviteter på vår nya uteplan, där vi även kommer att anordna streetbasket turneringar.

Redan nu den 5:e januari uppmanar jag alla basketungdomar att besöka Lundaspelen för att se finalerna! Ni kommer att få se de bästa ungdomslagen ifrån hela norra Europa! 313 lag ifrån 8 länder spelar totalt mer än 1000 matcher under 4 dagar (2-5 januari). Att se bra basket är mycket lärande!

Skribent: Niclas Neidehag

Kristianstad_logo_rgb

 

 

 

SBBF

SkBBF

Postadress:
KFUM Kristianstad Basketbollförening - Basket
Karin Selander, Fabriksgatan 2
29154 Kristianstad

Besöksadress:
Klubblokal, Fröknegårdsvägen 11
29135 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info.kfumc4basket@gm...

Se all info