Hoppa till sidans innehåll

Emil Isovic

27 DEC 2018 22:29
Med stor sorg måste vi tyvärr meddela att Emil Isovic har lämnat oss. Emil fick en smäll i bröstet under en match med sitt collage lag Hawai’i Pacific University den 18 dec.
  • Uppdaterad: 27 DEC 2018 22:29

Med stor sorg måste vi tyvärr meddela att Emil Isovic har lämnat oss. Emil fick en smäll i bröstet under en match med sitt collage lag Hawai’i Pacific University den 18 dec. Efter smällen så fick Emil hjärtstillestånd och man satte in hjärt och lungräddning direkt. Tyvärr gick Emils liv inte att rädda och han avled senare.
Emil startade sin karriär i KFUM Kristianstad Basketförening. Han gick sen vidare till MALBAS och landslaget U20 för att sen hamna i Hawai’i Pacific University. Emil är en stor förebild för våra ungdomar i klubben, han har visat att man kan ta sig från en liten klubb hur långt som helst.
Emils utstrålning, kämparglöd och vilja har satt stora spår i vår klubb. Vi i klubben beklaga saknaden av en fantastisk basketspelare och människa.

Klubben kommer att hålla en minnesstund för Emil i Hammarhallen i morgon kl 17.30 där alla är välkomna. Vi kommer att finnas på plats för er som bara vill sitta och prata.

Allas våra tankar går till Dino och familjen Isovic.

Skribent: Mattias Schmidt
Epost: Adressen Gömd

Kristianstad_logo_rgb

 

 

 

SBBF

SkBBF

Postadress:
KFUM Kristianstad Basketbollförening - Basket
Karin Selander, Fabriksgatan 2
29154 Kristianstad

Besöksadress:
Klubblokal, Fröknegårdsvägen 11
29135 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info.kfumc4basket@gm...

Se all info