Hoppa till sidans innehåll

Årets Idrottsförening 2020

10 MAJ 2021 23:31
Årets Idrottsförening 2020! Vi är så stolta och tacksamma för våra coacher och ledare som håller igång alla aktiva i vått och torrt, alla föräldrar som fixar markservicen och alla aktiva som bidrar med energi, vänskap och samhörighet.
  • Skapad: 10 MAJ 2021 23:31

Motiveringen:

KFUM Kristianstad Basket är en förening som fått fler lag och träningsgrupper trots corona-pandemin. Föreningens coacher har engagerat sig till fullo för att hålla träningar, i full samklang med rådande restriktioner. I slutet av mars 2020, efter tränings- och match-stoppet, omorganiserades det till utomhusträningar på Österängs basketplan. Det var inte alla spelare som kom, men coacherna var där och det var endast vid riktigt busväder som träningarna ställdes in. Grunden till att föreningen klarat pandemiåret 2020 beror därför på coachernas otroliga engagemang. Det är deras insatser som gör att allt fler barn, vuxna och äldre hittar till basketen i Kristianstad.

RF-SISU Skåne.

Filmen som gjordes till vår utmärkelse finns att se på RF-Sisu Skånes hemsida och KFUM Kristanstads Baskets facebooksida.

Skribent: Susanne Johansson
Epost: This is a mailto link

Kristianstad_logo_rgb

 

 

 

SBBF

SkBBF

Postadress:
KFUM Kristianstad Basketbollförening - Basket
Karin Selander, Fabriksgatan 2
29154 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info.kfumc4basket@gm...

Se all info