Hoppa till sidans innehåll

KFUM C4 Queens trea i Div 2 Skåne

05 DEC 2014 20:53
Höstens seriespel av nu avslutat. KFUM C4 Queens har blivit bättre och bättre för varje match! Vi besegrade IK Eos……vilket inget annat lag har lyckats med under de två senaste åren!
  • Skapad: 05 DEC 2014 20:53

Vi förlorade bara två matcher under hösten, vilket vi dels gjorde den första spelhelgen, mot Malbas, då vi inte alls var samspelta. Vi förlorade även en hemmamatch mot BBK Playmaker (46-47) då vi hade ledningen med 20 sekunder kvar av matchen, men gav bort bollen i brist på rutin. Vi har verkligen gått framåt under denna hösten! Vi ska också betänka att ingen match har spelats med ordinarie första uppställning, mycket beroende på arbete och sjukdom. 

Under våren har vi förhoppningen att alla spelare ska hålla sig friska och kunna träna fullt ut. Ambitionen är att spela oss igenom hela våren utan förlust! Detta är absolut inte omöjligt......vi har de absolut bästa spelarna individuellt sett! 

Under hösten slutade vi trea, med samma poäng som tvåan (Malbas) som placerar sig före oss på grund av vinst i inbördes möte.

Våren 2015 kommer att vinnas av KFUM C4 Queens! C4 Queens 2014-12

Skribent: Niclas Neidehag

Kristianstad_logo_rgb

 

 

 

SBBF

SkBBF

Postadress:
KFUM Kristianstad Basketbollförening - Basket
Karin Selander, Fabriksgatan 2
29154 Kristianstad

Besöksadress:
Klubblokal, Fröknegårdsvägen 11
29135 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info.kfumc4basket@gm...

Se all info