Hoppa till sidans innehåll

Utomhus träning

02 APR 2020 11:43
Nu har vi hållit träningsuppehåll i två veckor. Önskan och längtan tillbaka till träning är stor i våra grupper! Inte minst längtar alla att få träffas och känna gemenskapen i laget och klubben!
  • Uppdaterad: 02 APR 2020 11:43

Till klubbens medlemmar 2020 03 29

Hej medlemmar och föräldrar!
Nu har vi hållit träningsuppehåll i två veckor. Önskan och längtan tillbaka till träning är stor i våra grupper! Inte minst längtar alla att få träffas och känna gemenskapen i laget och klubben!

Nu planerar vi att förlägga träningarna utomhus på Österäng med start måndagen den 30 mars. På Österäng finns en basketplan och bra ytor för fysträning. Träningen kommer att vara fokuserad på fysträning för att vi ska följa de råd som finns från Folkhälsomyndigheten.

Generella råd

  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.
  • Minska moment med närkontakt, gör andra övningar istället.
  • Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv.
  • Alla aktiviteter bör anpassas för att minska risken för smittspridning.


Schemat är lagt så at Sami kan vara med i alla grupperna. Lagens egna coacher är också på plats och är huvudansvariga för sina spelare.
Men vi måste också bygga ett extra led för att säkra träningarna om Sami eller coacherna blir sjuka och för att undvika att ställa in träningarna. För varje grupp ber vi nu att föräldrar anmäler sig att vara med som hjälpcoacher. Skriv i lagets messengergrupp när du som förälder kan vara med, det behöver inte vara samma personer varje gång. Träningsplaneringen ansvarar Sami och coacherna för.


Vi kör med detta schemat tills vidare och ändrar när det behövs. Om vädret är för dåligt ställer vi in, kolla på facebook och i messenger.

KFUM Basket Kristianstad  Facebook

 

Schema

 
  Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag
17-18 BS   FU3 PU3 - PU3
18-19 PU2 FU2  DS PU2 FU2    DS PU2
19-20 PU1    HS FU1 PU1    HS FU1
PU1  HS
Skribent: Mattias Schmidt
Epost: Adressen Gömd

Kristianstad_logo_rgb

 

 

 

SBBF

SkBBF

Postadress:
KFUM Kristianstad Basketbollförening - Basket
Karin Selander, Fabriksgatan 2
29154 Kristianstad

Besöksadress:
Klubblokal, Fröknegårdsvägen 11
29135 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info.kfumc4basket@gm...

Se all info