Hoppa till sidans innehåll

Vår vision


Vår verksamhetside'

 

KFUM Kristianstad Basket skall bedriva basket för barn, ungdomar och vuxna.

Vi vill på alla nivåer bedriva vår idrott så att den utvecklar människor positivt såväl fysisk och psykiskt, som socialt och kulturellt.

Idrott är fysisk aktivitet som vi utför för att kunna prestera mera, ha roligt och må bra. Idrott består av träning och lek, tävling och uppvisning.

 

Inom ungdomsidrotten och vuxenidrotten skiljer vi på prestationsinriktad tävlingsidrott och hälsoinriktad bredd -och motionsidrott.

I tävlingsidrotten är prestationsförbättring och goda tävlingsresultat vägledande. I den hälsoinriktade bredd -och motionsidrotten är trivsel och välbefinnande normgivande medan prestation och resultat är av underordnad betydelse.

 

Verksamhet

 

KFUM Kristianstad Basket skall bedriva både tävlingsidrott och breddidrott för båda könen, där den individuella ambitionsnivån bestäms av den enskilde medlemmen.

Föreningen skall aktivt söka fler ledare. Föreningen ska värna om sina ledare, både genom uppmuntran och genom utbildning. För att upprätthålla en hög kompetens bland våra ledare ska fortbildning prioriteras. 

 

Klubbens ungdomar ska uppmuntras till utbildning och ansvarstagande inom klubben.

Uppdaterad: 25 AUG 2017 05:27 Skribent: Niclas Neidehag

Kristianstad_logo_rgb

 

 

 

SBBF

SkBBF

Postadress:
KFUM Kristianstad Basketbollförening - Basket
Karin Selander, Fabriksgatan 2
29154 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info.kfumc4basket@gm...

Se all info