Hoppa till sidans innehåll

Sallén åker norrut till Umeå

25 OKT 2012 15:45
Coach Jenny inför matchen på fredag mot Udominate Basket i Umeå
  • Uppdaterad: 19 SEP 2017 13:12

Imorgon åker vi upp till Norrland för att möta Udominate. Umeålaget har gjort en stark inledning på säsongen även om man står på 1 vinst och 2 förluster. Senast mötte de Kvarnby och tog hem vinsten efter förlängning. Innan det har de förlorat med 10 poäng mot Solna och med 3 poäng mot Mark, alltså inga direkt dåliga resultat. 

Udominate har en del nyheter i laget för säsongen. Coach Mikael Blomqvist har lämnat Gotland och tagit över laget och med sig från Visby Ladies tog han Jeannie Saunders och Josefin Loob. På guardsidan har Hayet Nefatti, tidigare Dolphins, anslutit till laget och det tillsammans med ytterligare en amerikan och två lettiskor kan betyda att Umeås kämpande under slutspelsstrecket är över.  
Efter att ha gjort en bra match mot Telge förra torsdagen kunde vi inte upprepa det mot Kvarnby på söndagen. Vi hade stora problem med deras (fenomenala) skytte och med vår defensiva returtagning vilket gjorde att vi aldrig gav oss själva en chans att komma in i matchen. Detta kommer definitivt inte att upprepas igen och vi är laddade att ta oss an Umeå! 

GO RED!

 

/Coach Jenny

Skribent: Henrik Johansson

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram   Twitter

 

     

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info