Hoppa till sidans innehåll

Sallén åker till Södertälje

11 JAN 2013 14:19
Dags för Sallén Basket att åka söderut och möta Telge Basket i Täljehallen.
  • Skapad: 11 JAN 2013 14:19

Bara ett par dagar efter förlusten mot Udominate har Sallén Basket chansen att ta revansch på sig själva men också för den snöpliga förlusten senast mot Telge.

 

Den förra matchen som spelades i Rosendalshallen var en jämn tillställning som Sallén ledde större delen av matchen innan Telge enbart i slutminuterna kunde vända tillställningen och sno med sig två poäng genom en enpoängs vinst.

 

Nu är det alltså dags att bege sig till Södertälje för returmatchen. Telge som den här säsongen enbart har två förluster efter sina 14 första matcher har tappat en spelare på grund av skada (Paulina Hersler) och bytt ut sin amerikanska Devona Allgood mot den effektiva Rashanda McCants som under sina nio matcher här i Sverige har snittat imponerande 19 poäng, lite över 6 returer och 3 assist med högprocentigt skytte både från innanför och utanför trepoängslinjen. Ett ordentligt hot tillsammans med flera andra högklassiga spelare som gör Telge till en formidabel motståndare.

 

För Salléns del handlar det om att hitta tillbaka till spelet man hade innan julen med fint passningsspel och aggressivt försvar. Försvaret vann nästan matchen senast mot Telge och det är något som kommer bli nyckeln även denna gång, att minska antalet andra chanser som stora Telge får.

 

Go Red!

Skribent: Henrik Johansson

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram   Twitter

 

     

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info