Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem i KLUBB 2020

12 DEC 2017 19:57
  • Uppdaterad: 14 DEC 2017 16:17

Uppsala basket dam behöver ditt stöd för att nå vår vision till år 2020. Vi jobbar för att vara en positiv kraft i Uppsalas idrottsliv och för att utveckla våra unga spelare till att kunna ta nästa steg i såväl basketlivet som livet i stort. Dessutom har vi ett stort engagemang i våra sociala projekt där ungdomar, både tjejer och killar, ges möjlighet att träna basket och träffas.

Nu hoppas vi att du, som privatperson eller genom ditt företag, vill stötta oss genom att bli medlem i vår KLUBB 2020 under säsongen och därigenom hjälpa oss att göra det möjligt för tjejer att spela basket på högsta nivån.

Som medlem kommer ditt eller ditt företags namn att synas under fliken KLUBB 2020 på vår hemsida och du blir inbjuden till våra sponsorsträffar m.m. Självklart ingår ett säsongskort, som ger dig inträde på samtliga våra hemmamatcher. Bäst av allt är att du visar ditt engagemang i Uppsalas främsta lagidrott för damer. Vill du veta mer av vad medlemskapet innebär kan du läsa mer här på hemsidan.

På fredag 15/12 kommer vi att ha en speciell säljaktivitet, då tjejerna och styrelsen i en gemensam kampanj kommer att ringa runt för att engagera 2020-sponsorer. Du behöver naturligtvis inte vänta på ett telefonsamtal. Ett enkelt meddelande till oss på This is a mailto link räcker eller att du följer de instruktioner som finns här på hemsidan. Har vi missat dig på vår kontaktlista och du vill ställa upp för klubben är du naturligtvis mer än välkommen att kontakta oss.

Tack för ditt stöd och för att du ställer upp! 

 

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram     

Bjerking_org.jpg

    

  

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@uppsalabasket.s...

Se all info