Hoppa till sidans innehåll
Foto: Sallén

Fiktiv Final Four

23 MAR 2020 22:37
Inställt slutspel i herrettan
  • Uppdaterad: 23 MAR 2020 22:37

En säsong som har fått Uppsala som basketstad att växa fick ett abrupt slut och nu i helgen skulle herrlaget ha spelat ''Final Four'' i SEB USIF Arena. En publik-och-basketfest som vi under hela säsongen har gått och väntat på, men som vi tyvärr aldrig fick chansen att bjuda vår fantastiska supporterskara på. 

Vi gick tyvärr inte bara miste om en fantastisk, fullsatt och högljudd baskethelg, utan även en stor och ganska viktig inkomstkälla till både herr-och-dambasketen och har således bestämt oss för att köra ett fiktivt ''Final Four'' där du nu, via swish, har chansen att hjälpa oss att fylla SEB USIF Arena och skapa bättre förutsättningar för vårt mål om att få basketstaden Uppsala att växa ytterligare.

PRISLISTA:

Dagbiljett: 150:-
Helgpass: 250:-

Korv med bröd & dricka: 50:-
Kaffe med hembakat: 40:-

Swisha valfri summa från prislistan till 123 42 730 25 och ange ''Final Four'' i meddelandefältet.

Alla som bidrar till den fiktiva ''Final Four''-festen kommer att nämnas i ett tack-inlägg i samtliga av våra sociala kanaler och får en biljett till valfri hemmamatch under säsongen 2020/2021.

Om du deltar i ''Final Four'' och swishar en slant så ser vi förstås även gärna att du tar en skärmdump på betalningen och mejlar densamma till This is a mailto link!

Tillsammans för ett starkare Uppsala som basketstad!

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram     

Bjerking_org.jpg

    

  

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@uppsalabasket.s...

Se all info