Hoppa till sidans innehåll

Vinnare

03 SEP 2019 15:34
  • Uppdaterad: 03 SEP 2019 15:34

Även om vi inte vann på plan under John Bauer Cup har vi ändå nykorade vinnare i laget. Ellinor Meyer fick nämligen under den gångna veckan motta priset som Årets ungdomsprofil 2019 i Knivsta i samband med Swedbanks familjedag i Knivsta. Ellinor delade priset med Elsa Viberg för sin gärning som tränare av barn och ungdomar i Knivsta. För prissumman, 3 000 kr avser de båda tjejerna göra något roligt tillsammans.

Ellinor fick pris redan 2016, då av Knivsta kommun, för ”sina utmärkta resultat i basket. Hon är Knivstas första landslagsspelare, har en stor träningsflit och är en fin förebild för yngre basketspelare i rollen som ungdomstränare.

Om du är prenumerant kan du läsa artikeln ur UNT av Tina Rövlander angående Årets ungdomsprofil 2019 här. Tyvärr medger inte upphovsrättslagen att vi kopierar eller fotar artikeln så att alla kan ta del av den.

Ellinor har fått en stark start på säsongen. Hon var med i startfemman i matcherna i John Bauer Cup och blev vår klart bästa returtagerska. Tyvärr lyckades Ellinor mindre bra med skyttet, 3 satta av 15 försök från golvet i de två matcherna (20%). Ellinor kan bättre, säsongen 2017/18 (Ellinors senaste i damligan) nådde hon starka 46% från golvet.

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram     

Bjerking_org.jpg

    

  

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@uppsalabasket.s...

Se all info