Hoppa till sidans innehåll

Säljdag 17:e december

16 DEC 2019 11:42
KLUBB 2025 m.m.
  • Uppdaterad: 16 DEC 2019 11:42

På tröskeln till år 2020 har vi nu vässat vår vision fram till år 2025. Följaktligen har vi uppgraderat vår KLUBB 2020 till KLUBB 2025. Vi jobbar för att vara en positiv kraft i Uppsalas idrottsliv och för att utveckla våra unga spelare till att kunna ta nästa steg i såväl basketlivet som livet i stort. Dessutom har vi ett stort engagemang i våra sociala projekt där ungdomar, både tjejer och killar, ges möjlighet att träna basket och träffas.

Nu hoppas vi att du, som privatperson eller genom ditt företag, vill stötta oss genom att bli medlem i vår KLUBB 2025 under säsongen och därigenom hjälpa oss att göra det möjligt för tjejer att spela basket på högsta nivån.

Vi har delat upp medlemskapet i två kategorier, privatmedlem respektive företagsmedlem. Vi tror att ett företag har större ekonomiska möjligheter att bidra till vår verksamhet samtidigt som ett medlemskap kan ge en kommersiell fördel. Företagsmedlemskapet kommer att kosta 5 000 kronor per säsong, medan privatmedlemskapet följer klubbidén (som tidigare) och nu kommer att kosta 2 025 kronor.

Som medlem kommer ditt eller ditt företags namn att synas under fliken KLUBB 2025 på vår hemsida och du blir inbjuden till våra sponsorsträffar m.m. Självklart ingår ett säsongskort, som ger dig inträde på samtliga våra hemmamatcher. Bäst av allt är att du visar ditt engagemang i Uppsalas främsta lagidrott för damer. Vill du veta mer av vad medlemskapet innebär kan du läsa mer här på hemsidan.

På tisdag 17/12 kommer vi att ha en speciell säljaktivitet, då spelarna och andra aktiva i föreningen i en gemensam kampanj kommer att ringa runt för att engagera 2025-sponsorer. Du behöver naturligtvis inte vänta på ett telefonsamtal. Ett enkelt meddelande till oss This is a mailto link räcker eller att du följer de instruktioner som finns här på hemsidan. Har vi missat dig på vår kontaktlista och du vill ställa upp för klubben är du naturligtvis mer än välkommen att kontakta oss.

Tack för ditt stöd och för att du ställer upp!

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram     

Bjerking_org.jpg

    

  

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@uppsalabasket.s...

Se all info