Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Carlstedt @dcfoto.sport

TACK och GLAD PÅSK

07 APR 2020 18:24
  • Skapad: 07 APR 2020 18:24

Kampen om seger eller förlust på basketplanerna har nu sorgligt nog, men fullt förståeligt och motiverat avslutats för den här säsongen. Nu kämpar vi tillsammans med hela mänskligheten för en seger mot coronaviruset. En match vi inte får/kan förlora.

Vi vill nu rikta ett stort TACK till er alla som gjort det möjligt för oss att bedriva vår verksamhet den här säsongen med bl.a. spel i högsta ligan.

Tack till er som sponsrat oss med stora som små medel. Tack till våra bidragsgivare som stöttar våra sociala projekt. Tack till er som bytt varor och tjänster (s.k. barter) med oss. Tack till er som valt att annonsera i det årliga matchprogrammet. Tack till dig som stöttat oss via enkronasmatchen.

Tack också till er som valt att bli medlemmar i klubb 2025, stödmedlemmar eller köpt säsongskort. Tack till dig som valt att stötta oss genom att ange oss som förmånstagare i Svenska Spel (Gräsroten), Bingo Lotto eller som månadssupporter genom SolidSport. Tack till dig som stöttat oss genom att köpa profilkläder. Tack till dig som swishat pengar till oss utan en egentlig motprestation.

Tack till dig som stöttar laget med idogt ideellt arbete. Tack till dig som hjälpt till kring våra hemmamatcher allt från matchfunktionärer, golvtorkare, kioskpersonal, dagens lag till bullbakare. Tack till dig som följer oss på hemsidan, i sociala medier och i hallarna.

Tack till laget, som efter bästa förmåga, gett oss som älskar sporten, många glädjestunder och spännande upplevelser under säsongen.

Ingen nämnd men heller ingen glömd. Möjligheterna att stötta oss efter förmåga är många. Ditt bidrag hjälper oss att bjuda på rafflande basketupplevelser på högsta nivå samt att genom våra sociala projekt bidra till ett bättre Uppsala. TACK ALLA.

Vi nådde inte målet att ta oss till slutspel. Fortuna (turens gudinna) har inte varit med oss den här säsongen. Importer, som inte visade sig vara de stjärnspelare, som agenterna utlovat och skador på nyckelspelare är några av förklaringarna till att det blev som det blev. Fru Fortuna satte redan i vår tredje match för säsongen hos IK Eos ribban för vad som skulle följa. Segrarna var inte långt borta i många matcher, men det ville sig inte riktigt. Det stora och riktigt bra med säsongen är ändå att vi visade potential och med det helsvenska*) lag vi spelade med efter årsskiftet har vi skapat goda förutsättningar inför den kommande säsongen.

Coach Mady tycker så här om den gångna säsongen:

”Det har varit otroligt lärorikt för mig i min första säsong som ligacoach för Uppsala basket Dam. Trots att vi inte vann så många matcher har jag fått med mig viktiga lärdomar och erfarenheter som jag kan använda mig av i framtiden på bättre sätt. Uppsala är en härlig stad med många ideella personer, som har hjälpt och bidragit på många olika sätt och som kommer vara av stort värde i framtiden samtidigt som Uppsala basket växer och kommer att klättra i nivå. Jag brukar säga att det gäller att placera sig själv i rätt omgivning med rätt personer och det har jag fått mycket värde av denna säsong vare sig det gäller i damföreningen, ungdom eller på NIU - och det är jag mycket tacksam för.”

Vad gäller avslutningen av säsongen utanför tävlingsarenan kommer nu normalt en intensiv period för oss med att bygga nästa säsongs lag, sociala projekt, basketläger, 3x3-basket och annat. Nu är den här säsongsavslutningen allt annat än normal. Självklart kommer vi att informera om vad som sker, både i fråga om lagbygge och vår kommande verksamhet.

På vår Facebook-sida kommer vi att sammanfatta säsongen för varje lagmedlem tillsammans med flashiga bilder från vår fotograf Daniel Carlstedt. Vi är också skyldiga er några matchalbum inkl. mellandagarnas 3x3-turnering, som vi också kommer att presentera på Facebook. Det finns all anledning att följa oss trots att tävlingssäsongen är avslutad.

Slutligen vill vi önska er alla en fantastisk fortsättning på våren, en glad påsk och en skön sommar. Håll er krya och friska och följ folkhälsomyndighetens råd så ses vi förhoppningsvis i hallarna igen i höst.

*) Vi betraktar Klaudia Lucakovicova som svenska efter 7 år i Sverige.

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram     

Bjerking_org.jpg

    

  

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@uppsalabasket.s...

Se all info