Hoppa till sidans innehåll

EM-kval i Uppsala

19 NOV 2018 19:15
Sverige vs Vitryssland, torsdag 29:e november kl. 19:00, Fyrishov
  • Uppdaterad: 19 NOV 2018 19:15

Vi skriver vanligtvis inte så mycket om herrbasket här på vår hemsida utan vi koncentrerar oss på vårt lag, SBL dam och utvecklingen av dambasket i Uppsala med en och annan utflykt till våra Uppsalatjejer på college i USA. Nu är det däremot dags för EM-kval för herrarna i Uppsala och vi är en av medarrangörerna, så det skulle vara kul också för oss att se dig vara med och fylla Fyrishov på torsdag den 29:e november.

Som förbundet skriver ” Matchen mot Vitryssland i EM-kvalet blir en riktig höjdare. I ett fullt Fyrishov kommer det att dåna och inramningen blir en sådan som alla basketälskare njuter av. Mycket folk redan på uppvärmningen, temperaturen och förväntningarna stiger när musiken dånar ur högtalarna och när den första trepoängaren sitter exploderar Fyrishov. Missa inte chansen till en härlig basketupplevelse där du kan heja fram SVERIGE!”

Så i avvaktan på vår hemmamatch mot Eos på lördag 1:a december pallra dig iväg till Fyrishov för ännu en basketupplevelse tillsammans med Moose Nation.

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram   Twitter 

Grasroten 

bjerking

 

    

 

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info