Hoppa till sidans innehåll

ENKRONASMATCHEN 2019

08 JAN 2019 17:25
Uppsala Basket vs Visby Ladies, söndag 2019-01-27 kl. 15:00, SEB USIF Arena
  • Uppdaterad: 08 JAN 2019 17:25

Det blev förlust hemma igen på trettondagen mot Telge efter att Telge gått ifrån med 18-2 i första periodens sista halva. Vi pressade i andra halvlek, men nådde inte ända fram. Nu väntar två bortamatcher först hos Högsbo Lions och helgen därefter hos Visby Ladies. Sedan kommer ett back-to-back möte med damerna från ön. Den matchen, som spelas söndag 27 januari är av allra största vikt för placeringen i tabellen och blir samtidigt ett av säsongens största event i form av 2019 års enkronasmatch.

Tanken med enkronasmatchen är att våra samarbetspartners står för inträdet och publiken får gå in fritt. Vi har tänkt oss att fylla hallen och söker nu företag och privatpersoner som vill stötta dambasketen i Uppsala. Vi planerar att ha bra underhållning, ha olika roliga aktiviteter under matchen och kommer att göra allt vi kan för att det ska blir ett riktigt bra arrangemang.

Du kan som privatperson eller företag gå in och betala en krona eller mer för varje åskådare som kommer till den här matchen. SEB USIF arena rymmer som mest 650 åskådare och vårt mål är givetvis att få ”lapp på luckan” och samtidigt slå vårt publikrekord i Rosendalshallen från 19 mars 2014, då 612 åskådare kom för att se vårt möte med Northland Basket i semifinal 2 av 5. Sponsrar man med en krona och publiksiffran blir 650 personer (utsålt), så blir kostnaden bara 650 kr. Sponsrar man med två kronor och vi lyckas fylla hallen så blir kostnaden 1 300 kr o s v.

Vi kommer att tacka alla som sponsrar enkronasmatchen i matchens program, i våra sociala medier och på vår hemsida.

För mer info om hur ni går tillväga kontakta Sonja Entzenberg via mejl: This is a mailto link

 

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram   Twitter 

Grasroten 

bjerking

 

    

 

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: se under Kontakt
E-post: This is a mailto link

Se all info