Hoppa till sidans innehåll

Enkronasmatchen 2018

2018-01-07 19:01
  • Uppdaterad: 2018-01-07 19:01

Det var en tung och snöplig förlust i lördags mot Visby Ladies. Vi visade ändå att vi kan och när nu förgrämelsen lagt sig och ”de mörka molnen skingrats, ser vi hur ljuset bryter fram igen” (fritt efter Levande igen av Ulf Lundell). Se och hör Ashleigh Brown och Heather Butler kommentera matchen och hur vi tar oss vidare. Som bonus får du också ta del av Visbys coach Paschalis Leras och Nici Gildays syn på matchen. Du hittar intervjun på vår Youtube-kanal, som du enkelt klickar fram till här till höger på hemsidan.

Nu väntar först ett bortamöte hos Dolphins i Norrköping och sedan kommer ett av våra större event med enkronasmatchen 2018 den 20 januari mot IK Eos. Mer info kommer inom kort under en egen flik här på vår hemsida. Enkronasmatchen är en match där privatpersoner, organisationer och företag – ja alla - kan vara med och sponsra med 1, 2, 5, 10, 100 eller hur många kronor man förmår, för varje åskådare som dyker upp på matchen. Optimalt, för oss, är naturligtvis så många åskådare som möjligt, så pricka redan i dag för matchen i kalendern. Det är ju fri entré dessutom. Gratis är gott. Vi siktar in oss på att slå vårt publikrekord i Rosendalshallen på 612 åskådare från 19 mars 2014 i den andra (av fem) semifinalmatchen mot Northland Basket. I hallen finns 650 fasta åskådarplatser.

Du som vill vara med och sponsra enkronasmatchen anmäl ditt intresse till This is a mailto link dit du också ställer dina frågor.

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram   Twitter 

Grasroten 

bjerking

 

 

    

 

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: se under Kontakt
E-post: This is a mailto link

Se all info