Hoppa till sidans innehåll
Foto: SBBF

Spelschemat lagt

26 JUN 2019 16:13
  • Skapad: 26 JUN 2019 16:13

Spelschemat för våra tävlingsmatcher är nu lagt för Svenska Basketligan. Du hittar det på förbundets hemsida och våra matcher finns som vanligt här på vår hemsida, där vi också lagt in matcherna i Svenska Cupen. På vår hemsida kommer vi kontinuerligt att uppdatera resultaten i färdigspelade matcher.

Vad gäller Svenska Cupen är bara omgång 1 klar, där vi möter AIK Basket i Vasalundshallen söndag 15:e september kl. 15:00. Skulle vi segra mot AIK väntar vinnaren av mötet mellan Västerås Basket och RIG Luleå på bortaplan i helgen 21-22 september. Det fortsatta spelet i Svenska Cupen beror på vilka lag som tar sig vidare från omgång 2.

Beträffande ligaspelet börjar vi borta hos Alvik Basket lördag 28:e september kl. 15:00 för att spela vår hemmapremiär för säsongen I SEB USIF Arena lördag 5:e oktober kl. 15:00 mot Norrköping Dolphins. 

Vi har fått ett bra flyt i spelschemat med i stort sett varannan match borta/hemma, men bli inte förvånad om det blir justeringar. Speldagar för våra kollegor som spelar i internationella cuper har ännu inte lagts.

I avvaktan på en spännande höst med bra nationell basket glöm inte vårt seniorlandslag som inleder årets EM på torsdag kl. 12:00 i Riga i EuroBasket 2019. Våra matcher visas i SVT. 

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram   Twitter 

Grasroten 

bjerking

 

    

 

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info