Hoppa till sidans innehåll

Agnes Nordström med i Veckans lag

2018-11-06 16:24
Svenska damligaföreningens Veckans lag v45
  • Uppdaterad: 2018-11-06 16:24

Vi tillåter oss att som en annan Gert Fylking utbryta i ett ÄNTLIGEN. Agnes Nordström utsågs i går, på sin födelsedag, till en av spelarna i damligaföreningens veckans lag med motiveringen ”Agnes Nordström har under flera veckor nosat på en plats i veckans lag. Hon är en av ligans mest erfarna spelare och det har hon visat upp i match efter match. Hon är också Uppsalas bästa poänggörare, returtagare och står för flest assist. Matchen mot Högsbo var inget undantag, hon stod för 14 poäng, 11 returer och 5 assist.” Dubbelt GRATTIS Agnes.

Eurobasket.com har en liknande lista över de tio främsta prestationerna under varje omgång. Den listan bygger på en rent objektiv sammanräkning av olika statistikkategorier som vägts med skilda variabler, medan den svenska listan har subjektiva inslag. Agnes har platsat tre gånger i eurobasket.com lista. Åtta efter omgång 2 och mötet med Telge Basket, nia efter omgång fem och mötet med Wetterbygden Sparks samt då tia efter den senaste omgången och mötet med Högsbo Lions.

Agnes ligger inför landskampsuppehållet nia i såväl poäng- som assistligan (3:e bästa svenska i båda) och intar 20:e plats i returligan (sjätte bästa svenska). (med förbehåll för eventuella förändringar efter helgens hängmatcher).

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram   Twitter 

Grasroten 

bjerking

 

    

 

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: se under Kontakt
E-post: This is a mailto link

Se all info