Hoppa till sidans innehåll

Alma Danielsson nominerad som månadens idrottsstjärna

2017-11-17 16:15
Gå in och rösta, rösta och rösta igen
  • Uppdaterad: 2017-12-14 16:17

Nu uppmärksammas återigen en stjärna från Uppsala Basket, när nomineringarna till november månads idrottsstjärna i Uppsala har offentliggjorts. Vi lyckades inte skrapa ihop tillräckligt många röster för att få Heather Butler vald till oktober månads idrottsstjärna, men har nu återigen chansen strö lite stjärnglans över elitbasketen i Uppsala.

Nu har alltså Alma Danielsson nominerats, med motiveringen ”Utvecklingskurvan pekar spikrakt uppåt för 18-åringen som levererat den ena stormatchen efter den andra i basketligan.” Så sant som det är skrivet. Det vi såg skulle komma redan förra säsongen har Alma med ackuratess visat denna säsong. Med coacherna förtroende och ökad speltid växer också prestationen och självförtroendet. Nu är det upp till dig att gå in och rösta för att få Almas prestationer att nå nya höjder och samtidigt lägga din röst på basketen som sport, damelitbasket och basketen i Uppsala.

Månadens idrottsstjärna är ett samarbete mellan Upsala Nya Tidning, Gränbystaden och Uppsala Bilgalleri. Syftet med projektet är att marknadsföra och lyfta den lokala idrotten.

Månadens idrottsstjärna kan vinnas av en aktiv idrottare, som under månaden utmärkt sig lite extra. Stjärnorna nomineras av UNT:s sportchef, som utser tre kandidater varje månad. Folkets röst avgör, en röst/IP-adress räknas, så se till att rösta från alla plattformar du har tillgång till. Vinnaren avslöjas på plats i Gränbystadens galleria den 1:a december och får, förutom äran, disponera en bil från Uppsala Bilgalleri under en månad.

Nominerade för november är också tennisspelerskan Fanny Östlund och innebandyspelaren Valdemar Ahlroth.

Utnyttja alla möjligheter du har att stötta Alma och oss. Gå in och rösta här.

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram   Twitter 

Grasroten 

bjerking

 

 

    

 

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: se under Kontakt
E-post: This is a mailto link

Se all info