Hoppa till sidans innehåll

Eftermälen och video

2017-11-05 17:38
  • Uppdaterad: 2017-12-14 16:17

”Vi gör en riktigt dålig insats” säger Telges coach Viktor Bengtsson till Länstidningen efter förlusten i Uppsala på Alla helgons dag. Mer vet vi tyvärr inte, så här ett dygn efter avslutad match, om bortalagets synpunkter på matchen. I dagens svenska mediaklimat med Plus-artiklar är det ju behäftat med höga kostnader för att följa pressens rapportering från Basketligans matcher. När föreningen inte heller förmår att kommentera matchen vare sig på hemsida eller i sociala medier får vi lita på våra egna intryck och på oberoende experter.

Vi gästades i Uppsala av kände bloggaren och kunniga dambasketentusiasten Tapio Joulamo. Hans intryck av matchen kan sammanfattas i hans inledande kommentar, ”vilken härlig match det var”, i den intervju han ger efter matchen i vårt videoinslag. Tapio har ju dessutom ett förflutet som kommunikatör inom Telges organisation. Tapios reflektioner kring matchen kan du också läsa om i hans wordartblogg, som du hittar här.

I videon hittar du lite highlights från matchen samt intervjuer med Heather Butler, Henrik Johansson och som sagt Tapio Joulamo. Video visas i vår YouTube-kanal som du kommer till genom att klicka på ikonen här till höger på hemsidan.

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram   Twitter 

Grasroten 

bjerking

 

 

    

 

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: se under Kontakt
E-post: This is a mailto link

Se all info