Hoppa till sidans innehåll

Höstlovsbasket

24 OKT 2019 17:09
Måndag, tisdag, onsdag och fredag vecka 44 kl.12-15, Gränbyskolan
  • Skapad: 24 OKT 2019 17:09

Se upp alla skollovslediga i Uppsala. Vet du inte vad du ska göra på höstlovet? Det vet vi!

Du är välkommen till Gränby sporthall för att köra lite basket tillsammans med spelare från våra elitlag. Kl. 12-15 varje dag utom torsdag. Alla är välkomna vare sig du tränar basket flera dagar i veckan eller aldrig har sett en basketboll. Vi kommer att se till att alla syns och får vara med. Vi kommer att anordna turneringar, tävlingar och har fixat priser. Ingen föranmälan krävs. Det är bara att dyka upp.

Höstlovsbasket är en del av vårt nystartade förebildsprojekt, som vi driver tillsammans med ungdomsföreningen inom ramen för Nya Uppsala Basket. Vi vill med vår närvaro ge skolelever i utsatta områden en meningsfull sysselsättning efter skolans slut för dagen. Vi delar också med oss av vår värdegrund. Vi inleder projektet i Gränbyområdet med kommunens stöd. Projektledare är vår headcoach Mady Mahdy, som till sin hjälp har spelare från vårt damligalag och killar från ”återtågslaget”.

Arbetsnamnet från början var från ”bus till basket”, som ger en idé om inriktningen av projektet. Så här i Halloween-tider kommer vi naturligtvis att även tillåta lite bus.

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram   Twitter

 

Grasroten 

 

   

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info