Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Carlstedt @dcfoto.sport

Q-coach nätverk

23 APR 2019 19:19
Start 25:e april kl. 19:00, Molngatan 27, Uppsala
  • Skapad: 23 APR 2019 19:19

I samarbete med ungdomsföreningen startar vi ett nytt projekt, där vi vill skapa ett nätverk för kvinnliga baskettränare. Syftet är att stötta varandra i tränarrollen, utbyta idéer och erfarenheter, öka engagemanget samt skapa en större verktygslåda för effektiv basketträning. Härigenom tror vi oss också inspirera fler att utveckla sin kompetens och vilja att coacha på högre nivåer samt att få fler damtränare.

Vi avser att ha återkommande regelbundna idémöten, clinics, professionella föreläsare samt medverkan vid träning av Uppsalas elitlag.

Vi börjar på torsdagkväll 25:e april kl. 19-21, då vi träffas på Molngatan 27 i Uppsala för en kväll med flipperspel, fika och prat, där vi har kul ihop, spånar idéer och ser vart det kan leda. Det kostar naturligtvis ingenting annat än din egen tid att vara med i nätverket.

Har du inte fått information tidigare och är intresserad av att vara med i nätverket ta kontakt via This is a mailto link. Även du som inte tränar ett lag i dag, men funderar på en ”tränarkarriär” eller har erfarenheter från tidigare är naturligtvis välkommen.

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram   Twitter 

Grasroten 

bjerking

 

    

 

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info