Hoppa till sidans innehåll

SBL dam´s alla matcher i webben

27 SEP 2018 15:01
  • Skapad: 27 SEP 2018 15:01

Svenska Basketligan spås bli jämnare och bättre än på länge. Nu kommer alla kunna följa spänningen i SBL dam, oavsett om man kan vara på plats eller inte. I samarbete med produktionsbolaget Sportsground kommer samtliga matcher i SBL att visas på webben. Det är den största satsningen någonsin på rörlig bild inom svensk basket på damsidan. Matcherna sänds i hög kvalité med kommentatorer och grafik.

– Jättekul för alla som vill se mer basket, samtidigt som det är inspirerande för både lag och spelarna att få visa upp sig på en bredare plattform. Det är också viktigt för svensk basket i stort, och för dambasketens utveckling i synnerhet. Inte minst för alla basketflickor som får se sina idoler, men också för ligans föreningar, säger Elisabeth Egnell, ordförande i Basketligan dam-föreningen till nämnda förenings hemsida.

Vi i Uppsala Basket har paketerat ett säsongskort på webben tillsammans med ett säsongskort till våra matcher i SEB USIF Arena för 1 000 kr. Läs mer om säsongskorten här på vår hemsida.

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram   Twitter 

Grasroten 

bjerking

 

    

 

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: se under Kontakt
E-post: This is a mailto link

Se all info