Hoppa till sidans innehåll

Spelprogrammet 2018/2019

2018-08-17 14:44
  • Uppdaterad: 2018-08-17 14:49

Spelprogrammet för den kommande säsongen är nu officiellt och spikat. Vi kan dock vara rätt säkra på att enskilda matcher av olika anledningar kan komma att flyttas. Hela spelprogrammet för Svenska Basketligan Dam (SBLD) hittar du här på förbundets hemsida. Här på vår hemsida har vi lagt upp våra matcher, där arenan efterhand kommer att ersättas med resultatet efter spelad match.

Ligan kommer i år att spelas med 11 lag, varför vi aldrig får en fullständig omgång där alla lag är i farten. Det innebär bl a att vi inte kan få en sammanhållen sista omgång. Mark Basket har spelat sin sista match i säsongen grundserie en vecka innan övriga lag spelar sin sista match.

Vi inleder med en hemmamatch mot Alvik Basket lördag 29:e september i SEB USIF Arena och avslutar med, på papperet, svårast möjliga match – borta hos regerande svenska mästarinnorna den 20:e mars 2019. Under november spelar vi en enda match – den 3:e mot Högsbo Basket. Landslagsfönstret är öppet 10-29 november och då spelas inga matcher i SBLD. Damlandslaget spelar de sista två EM-kvalmatcherna borta mot FYR Makedonien (17/11) respektive Italien (21/11). Vi har också fått en hyfsad jul- och nyårsledighet omfattande dryga två veckor.

Det är nu bara sex veckor kvar till seriepremiären så ta fram almanackan och pricka för våra matcher så att vi kan räkna med en härlig uppslutning av vår sjätte spelare – du i publiken – på våra hemmamatcher. Välkommen till SEB USIF Arena under säsongen.

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram   Twitter 

Grasroten 

bjerking

 

 

    

 

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: se under Kontakt
E-post: This is a mailto link

Se all info