Hoppa till sidans innehåll

Summer of '19 3x3 Challenge

25 MAJ 2019 12:39
Vår traditionella 3x3 turnering
  • Uppdaterad: 25 MAJ 2019 12:39

För tre år sedan, en regnig junidag, ägde en trevande premiär av vår 3x3 turnering rum i Fyrisskolan. Ett år senare i ett strålande försommarväder skedde en uppföljning av det som nu är ett årligen återkommande arrangemang i Solvallsparken. I fjol tog vi ytterligare ett steg med turneringen, då vi spelade grundomgångarna parallellt på två planer inomhus i SEB USIF Arena, med 17 deltagande lag och 6 uppvisningslag.

Årets turnering genomförs söndag 16 juni från kl. 09:00 i SEB USIF Arena i samarbete med Sportringen, Uppsala och med visst ekonomiskt stöd från kommunen och idrottsmedel från förbundet.

Exakt hur konceptet blir i år återstår att se, men alla från 12 år och äldre kan vara med i vår streetbasketturnering. Vi spelar i olika åldersklasser: U13, U15, U18 och seniorer. Deltagandet är helt gratis. Sätt ihop ett lag och anmäl er. Mixade lag är också välkomna. Ett lag består av fyra spelare, varav tre är på planen samtidigt. Om du inte hittar några kompisar, kom ändå, så ser vi till, att du får plats i något lag.

Anmäl dig och ditt lag på Instagram eller Facebook. Ange lagnamn, namn och ålder på samtliga spelare i laget. Senaste dag för anmälan är 10:e juni. Du kan också anmäla dig direkt till This is a mailto link där du också får svar på alla frågor.

Turneringen kommer som vanligt att ledas av vår Ellinor Holmberg och Lukas Friberg.

Vi ser fram emot en fantastisk basketdag tillsammans med roliga matcher, skön musik från vår DJ, sedvanlig kiosk och naturligtvis gemenskap och glädje. Basket är kul.

Vi lovar en fantastisk basketdag!

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram   Twitter 

Grasroten 

bjerking

 

    

 

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info