Hoppa till sidans innehåll

TACK

03 APR 2019 16:00
  • Uppdaterad: 03 APR 2019 16:00

Vi har nu spelat färdigt i Basketligan för säsongen, som för vår del sträcker sig till och med april ut. Vi kommer då, i samband med årsmötet, att sammanfatta säsongen sportsligt och ekonomiskt/organisatoriskt.

Innan dess vill vi rikta ett stort TACK till er alla som gjort det möjligt för oss att spela i högsta ligan den här säsongen. Tack till er som sponsrat oss med stora som små medel. Tack till er som stöttat laget med idogt ideellt arbete. Tack till er som följt oss här på hemsidan, i sociala medier och i hallarna. Tack till laget, som efter bästa förmåga, gett oss som älskar sporten, många glädjestunder och spännande upplevelser under säsongen.

En säsong där vi inte nådde målet att ta oss till slutspel. Semifinalspelet inleds på torsdag och vi kan bara konstratera att bland de lag, som har chans att spela final finns IK Eos och Högsbo Lions. Två lag som vi spelat jämnt mot. Visserligen förluster både hemma och borta, men ingen förlust med mer än 8 poäng. Vi var i ledningen i halvtid i tre av de fyra matcherna. I alla fyra matcherna var det helt jämnt in i sista perioden, men vi förmådde inte knyta ihop säcken. Det är som Agnes Nordström sa till UNT efter säsongens sista match – ”det är inte stora förändringar som måste ske” – underförstått för att vi ska bli/vara ett slutspelslag.

Även om säsongen är färdigspelad för vår del kommer nu en intensiv period för oss med sociala projekt, basketläger, 3x3-basket och annat. Samtidigt ska vi bygga laget inför nästa säsong. Ett arbete som redan inletts. Självklart kommer vi att hålla dig underrättad vartefter lagbygget framskrider och vi fått signerade kontrakt.

På vår Facebook-sida kommer vi under april att sammanfatta säsongen för varje lagmedlem tillsammans med flashiga bilder från vår fotograf Daniel Carlstedt.

Slutligen vill vi önska er alla en fantastisk fortsättning på våren och en skön sommar.

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram   Twitter 

Grasroten 

bjerking

 

    

 

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info