Hoppa till sidans innehåll

TACK till våra samarbetspartner för enkronasmatchen

22 JAN 2018 17:16
  • Uppdaterad: 22 JAN 2018 17:22

Det blev en härlig basketfest för oss alla som tog plats på läktarna i SEB USIF Arena i lördags. Inte riktigt så fullt i hallen som vi önskat, men ändå en bra publiksiffra, som dessutom gav oss lite klirr i klubbkassan. På plan bjöds vi på en svängig, spännande match, där det var gästerna som fick kämpa i motluten och hemmalaget till slut fick det åtråvärda rosa protokollet. Precis som vi vill uppleva basket i Uppsala.

Vi kunde dessutom presentera två nya spelare för hemmapubliken. Korinne Campbell gjorde sin första match i vårt röda matchlinne och bidrog med tufft spel hög energi och en bra prestation. Också Lydia Karlefors gjorde debut i det röda linnet, då vi spelade i de vita bortaställen i hennes debut i Norrköping. Lydia visade att hon blir en viktig rollspelare ju varmare hon blir i kläderna. Coach Henrik Johansson var nöjd med laget efter matchen. Vår startfemma gjorde så när som på Alma Danielsson tvåsiffrigt. För Alma saknades en poäng – en poäng som dessutom hade inneburit ett tresiffrigt vinnarresultat. Ingen skugga faller på Alma, det var inte hennes fel att vi stannade på 99.

Till matchen hade vi, liksom till förra säsongens enkronasmatch, tagit fram ett fullödigt, mångsidigt Matchprogram tryckt i flerfärg på glättat papper. Några program blev över, eftersom vi siktade på ännu större närvaro på läktarna och de kommer att finnas tillgängliga på resterande hemmamatcher under säsongen så länge vi har några ex kvar. Vi kommer också att lägga upp artiklarna på hemsidan vart efter.

Vår Thomas Lönnström gjorde efter matchen en intervju med coach Henrik och Korinne. Den intervjun hittar du på vår YouTube-kanal, som du enkelt klickar dig fram till här till höger på vår hemsida.

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram   Twitter 

Grasroten 

bjerking

 

    

 

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: se under Kontakt
E-post: This is a mailto link

Se all info